2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه دارمعزیزم. هیچ ربطی نداره همونطور که خیلی آدمای گناهکار دائم حاجت روا هستند

همینو بگو😔

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بله مخصوصا اگر نیت کنی خدایا من این گناه به خاطر تو ترک میکنم تو هم جاش حاجتمو بده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا اینجوریه پس چیکار کنم دعام مستجاب بشه

واقعیتش هیچی باید پذیرفت یه جاهایی کاری از دستت برنمیاد.بدترین اثر این حرفها و ختم مجرب گرفتن و ذکر و...اینا اینه حاجتت روا نمیشه بدتر به خدا بدبین میشی و بیشتر ازش دور میشی. اگه میخواست میداد و اگه بخواد بده هم تو نگی بازم میده. رها کن! اگه حاجتت پلن آ هستش رد شو برو ببین پلن بی چی میتونه باشه که خودت بتونی انجام بدی.

پس راهش چیه ؟ چقد در بزنم و باز نشه

شما نهایت تلاشت را بکن، برای اینکه بعدها خودت را سرزنش نکنی. بقیه را بسپار به خدا... اگر نهایتا نشد، باید پذیرفت (با وجود تلخی و سختی پذیرش)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین منم یک زمانی دعاهام مستجاب نمیشد و با خدا ارتباط نداشتم دوره ی مدار عرش استاد علیرضا حقیقی رو خریدم راه زندگیو بهم نشون داد الان دعاهام رد نمیشه ارتباط عجیبی با خدا دارم لحظه به لحظه تو وجودم حسش می کنم و از همه مهمتر جوری آرامش دارم با یاد خدا اصلا فکر منفی به سرم نمیزنه که گناهی انجام میدم اسم استاد رو تو گوگل بزنید بخدا زندگیتون معجزه میشه