2777
2789
باشه حالا چرا تحولیش بدی؟ خدایی نکرده خلافی باشه حکمش اعدام باشه چی دلت میاد؟

حالا يكم الان تند رفتم كه😂

منظورم مثل كلاهبرداري بود كه تحويلش ميدم

اگه خدايي نكرده كاري كرده كه حكمش هم قصاص باشه هم اره. 

حق كسي رو نبايد خورد 

ولي خدا اين روز ها رو واسه هيچكس نياره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همينجوري بخوايي خودتو گول بزني به هلاكت ميرسي. توبه مال وقتيه كه ندوني كارت اشتباهه. نه اينكه از قصد ...

خودمو گول نزنم هم نابود میشم روبه نابودی ام کاش خدا کمکم کنه 

میشینم عمیق به خودم و کارام فکر میکنم

کجا رو اشتباه کردم که بچه ام چنین کاری انجام داده

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

نهما ک حلال خور بودیم ب کاسه گدایی افتادیم

عزیزم همین امشب یادت افتادم برات صلوات فرستادم لطفا تو هم برای من دعا کن چیزی که تو ذهنمه بشه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

اسی بزار یه چی بهت بگم شاید پشیمون شدی از کاری که میکنی

ببین با خانواده ای هست تو محلمون بودن پول نداشت خلافکار شد سه تا پسر داشت

شروع کرد مواد فروختن 

پسر بزرگش رفت زندان بخاطر یک جرم سنگین فکنم کسی رو کشت

پسر وسطیش ماشین زد بهش مرد

پسر آخریش که فقط ۱۲ سال داشت معتاد و خیابونی شد 

آه مردم گرفتش بدبخت شد

تا دیر نشده توبه کن 

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

حالا يكم الان تند رفتم كه😂منظورم مثل كلاهبرداري بود كه تحويلش ميدماگه خدايي نكرده كاري كرده كه حكمش ...

این حرفو تریلی هم نمیکشه نگو اینو بچتو پاره تنتو میدی اع.. ام کنن خدایی نکرده؟!!!!! 

حرفتون كاملا اشتباهه. اصلا نبايد همه رو با يه چوب زد. الان ما وضعمون خوبه شكر خدا. پس از راه خلاف بد ...

پس وضع مالیتون خوبه که این حرفا بمن زدید

ادم سیر از احوالات گشنه چخبر داره

میگم رو به نابودی ام اگه نکنم حتما نابود میشم اگه بکنم شاید بازم نابود بشم شایدم خوشبخت! 

حرفاتون درسته ولی تنها پناه بچه مادره🌹

بی تعارف بگم 

اگه پناه بودم درست تربیتش میکردم... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خودمو گول نزنم هم نابود میشم روبه نابودی ام کاش خدا کمکم کنه

جوابت همين جمله اخره خودته. خدا كمكت كنه. 

ازش بخواه حتما كمكت ميكنه. 

بابا يه دوره اي حضرت محمد تو شعب ابي طالب تو كلي سختي زندگي كرده. 

حضرت علي سه شب با شير فقط افطار كردن. 

ولي دست به خلاف نزدن. خب ما بايد اينا رو الگوي خودمون قرار بديم. 

سختي هاي زندگي دليل نميشه كه بخواييم به راه خلاف بريم. چون صد در صد چوبشو ميخوريم. قطعا. بي شك

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان همه پولدارا خلاف کارن تقریبا

چرا فکر میکنی پولدارا خلاف کارن

اکثرا آدمای دورم پولدار هستن همشون هم با تلاش و تحصیل پولدار شدن 

شوهر خودم زیاد پولدار نیست ولی ۴ تا شغل داره از ۵ صبح بیدار میشه میره بیرون تا ۱۲ شب کار میکنه

اونی که تن پرور معلومه بجای نمیرسه همیشه هم شیش گرو هشتشه و فکر میکنن پولدارا دزدن