2777
2789
خب چرا عوضش بچت خوشبخت میشه بعد حالا تپبه میکنه

همينجوري بخوايي خودتو گول بزني به هلاكت ميرسي. 

توبه مال وقتيه كه ندوني كارت اشتباهه. نه اينكه از قصد انجام بدي و بگي بعد توبه ميكنم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بیرونش نمیکنم ولی هرروز بهش یاداوری میکنم که راهش خطاس ....دست به دامان خدا میشم ک ازسرش بگذره و به دلش بندازه که سرعقل بیاد ، ازطرفی تا میتونم ازش پول میگیرم و برمیگردونم یواشکی به صاحب هاش

مال حرام زودی می‌رهباد آورده رو باد ‌میبرهاسم و رسم بخوره تو سرش

مما پول حلالمون مثل اب از دستمون در دیگه برام مهم نیست از راه خلاف باشه یانه چون با این فرمون پیش بریم تاسال بعد باید تو کوچه بخابیم

همينجوري بخوايي خودتو گول بزني به هلاكت ميرسي. توبه مال وقتيه كه ندوني كارت اشتباهه. نه اينكه از قصد ...

خیلیا خون مردم رو تو شیشه کردن و هر روز بهتر از دیروز زندگی میکنن پس چرا به هلاکت نمیرسن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مجبورش ميكنم همه پولارو برگردونه. همين مونده دو ووزه دنيا رو با مال حروم بگذرونه/بگذرونيم صد سال سيا ...

باشه حالا چرا تحولیش بدی؟ خدایی نکرده خلافی باشه حکمش اعدام باشه چی دلت میاد؟ 

خلافی که بخواد باعث ویران شدن پاشیدن چندین زندگی بشه و بچه های مردم به راه بد بکشه و بیچاره شون بکنه کافی نیست نه تنها از خونه پرستش میکنم بیرون بلکه اسمشم از شناسنامه ام خط میزنم حاضرم ندار ترین آدم دنیا باشه ولی سمت خلاف نره 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

الان همه پولدارا خلاف کارن تقریبا

جمع بندین اینطوری نیسا واقعا

گرچه خودم پولدار نیستم ولی میشناسم کسانی که زحمت کشیدن واقعا

درسته درربرابرمیشناسم کسی هم که حق الناس گردنشه 

ولی همه رو یه جور نمیرونم

خیلیا خون مردم رو تو شیشه کردن و هر روز بهتر از دیروز زندگی میکنن پس چرا به هلاکت نمیرسن

دليل نميشه اگر كساني كار استباه ميكنن ما هم انجام بديم كه. ادم عقل داره. ميدونه اون دنيايي بايد جواب پس بده. 

بغدم روزي تو اين دنيا چوبشو ميخورن. دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره. 

نبايد كه خودمونو گول بزنيم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

م.. و.. اد، ا.. سل.. حه، ج. ع. ل اسناد

نه دیگه پدرش رو د  میارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹