2777
2789

عاقا خدای عالیه کار راه انداز

مثلا غذات داری درست میکنی نیاز ب اب داری ک بذاری یکم‌پخته بشه میخوای تا سینک بری ولی وقتی این هست راحت همونجا پرش میکنی برامن یعنی عالیه خیلی کاربردیه بنظرم فقط کسی ک‌نداره ازش بد میگه

البته خودمم ندارما ولی ی کتری اب گذاشتم رو گاز هروقت نیاز باشه ازش میریزم تموم شد باز پرش میکنم راحت میشم ولی خب دلیل نمیشد نظرم و‌نگم ک😂😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه سماورم داغه بزرگه از همون میرم آب می‌ریزم تو غذام

من از اب سماورم‌ زورم‌میاد بریزم برا اب سماور خدای خیلی خسیسم‌چون‌انقد تنبل پر‌کردنشم یعنی عزام‌میوفته سماور ک‌ابش تموم‌میشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

🤣🤣

حالا بذار معایبشو بگم. وقتی ی چیزی میخای سرخ کنی همش ردغن یا اب میپاشه بهش.

تمیز کردنش سخته

جاگیره مثلا میخای قابلمه رو جاب جا کنی ممکنه فضا نداشته باشی و...

ی چیز اداییه ب نظرم😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ندارم اگه بودعالیه

من اب نمیزارم تا برم ظرف اب کنم بیارم غذام میسوزه مخصوصا رب😂

اینقدم گشادم حوصلم نمیکشه زیر اجاقو کم کنم لااقل تااب میارم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من از اب سماورم‌ زورم‌میاد بریزم برا اب سماور خدای خیلی خسیسم‌چون‌انقد تنبل پر‌کردنشم یعنی عزام‌میوف ...

من از شیلنگی ک به آب سرد کنمون وصله پرش میکنم وگرنه منم خیلی زورم میاد پرش کنم 😂

به در همه نمی خوره ، سمت ما آب شیر املاحش خیلی زیاده ، قابل استفاده نیست برای خوردن ، آب تصفیه کن چند مرحله ای داریم که آبش جدا از شیر آبه پس بدرد نمیخوره ولی کلا دو قدم راه رفتن تا شیر آب هم کار اونقدر سختی نیست مخصوصا توی این آشپزخونه های یه وجبی الان 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم