2777
2789

شوهرش بشدت پولداره منطقه عالی تهران خونشه 

ماشین زیرپای خانوم میلیاردی 

زود زودم این خانوم میبینم با روحیه عالی ،بچه هاش عالی از نظر روحی و تربیت 

خودش خانوم کاری ب کسی نداره آروم بی سروصدا 

توی ظاهر خییییییییلی خوشبخته همه اون مثال میزنن 

مادرم میگه کاش یه شوهر و زندگی اون مدلی نسیب تو بشه 

ولی یه چیزی توجه ام جلب کرد

تو یه مراسمی پیج منو گرفت واسه یه کاری همو فالو کردیم 

یه مدت هست میبینم شعر های ک مثلا دلت شکسته از کسی ناراحتی ناامیدی لایک میکنه 

ب مادرم میگم باور نمیکنه میگه حتما بچه اش دستش خورده

واقعا چجوری میشه اینقد خوب ظاهر زندگی رو حفظ کرد 

نگید فضولم ولی ذهنم درگیر شد یعنی خوشبخت نیست بااین همه ثروت و پول 

شوهرشم بهش خیلی بها میده احترام میزاره 

یعنی اگه خوشبخت نیست یه جای زندگی تو ۱۰سال باید نشتی میداد دیگه ولی هیچی نشنیدم ازش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا دوست منم اینجوریهمنم نفهمیدم دردش چیهتازه لایک ک هیچی خودش پست میذاره ک از زندگی سیرم و ایناپس ...

میخاد چشم نزنیم یعنی؟

ولی این سفر خارجی هم میره اصلا استوری نمیزاره

من دقیقا یکی ازینارو از نزدیک میشناسم با همسرش فقط ظاهر زندگی روحفظ کردن یعنی برای هردو به شدت ظاهر مهمه. ولی حتی اتاقاشون جداست. سالهاست آقا حتی سمت خانمه نمیره و ازش تقريبا دیگه چندشش میشه ،اینو خود خانمه میگفت دستش به من میخوره مورمورش میشه و از چهرش معلومه بدش میاد و یواشکی میره دستشو میشوره. اینم بگم خانمه خیلی به زور هزار ترفند و قهر هر حرفی که میخوادرو  باید عملی کنه که یکی از بزرگترین دلیل قهراشون و کلا طلاق عاطفیشوونه. مشکل بزرگشونم اینه که خانم به زور از پول آقا به خانوادش میبخشه،اونم نه در حد گذران زندگی چون آقا تا این حدش مشکلی نداره، خانمه بیمارگونه نسبت به خانوادش متعصب و وابسته ی روانیه و حتی بچه شو هم حاضره قربانی مادر و پدر و خواهر وبرادر حتی زن برادرش بکنه. ولی به آقا اجازه نمیده به اختیار خودش برای کسی کاری بکنه یا حتی کوچکترین هزینه ای کنه. 

خود خانمه میگفت همه فکر میکنن من خیلی خوشبختم در صورتیکه حسرت کسایی رو میخورد که یه لبخند از سمت شوهرشون میدیدن. ولی هیچ وقت گردن نمیگرفت مشکل از خودشه و زیربار کمک به خانوادشم نمیرفت. یه احلاق خودشیفته بیمار داره خانمه ولی دلش خیلی پره از زندگیش

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺