2777
2789
🥲من داد هم نمیزنم اونوقت بیام مشت بزنم زمین دستمو نابود کنم

دیگه میریزی تو خودت پس

من بالشت زیاد حروم کردم با مشت هام خیلی خوب ارومم میکنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

حتما

میدونیی معنیشو؟

ینی خدایا همه چیو ب تو. میسپرم تویی ک از همه. چی آگاهی 

ببین چشاتو ببند از ته دل بگو 

خدا ک بد توو. رو نمیخواد همرو ببسپر بهش

همچین واست ردیف میکنه کاراتو خودت کیف کنی.

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه میریزی تو خودت پسمن بالشت زیاد حروم کردم با مشت هام خیلی خوب ارومم میکنه

اخه اینجوری اروم نمیشم اصلا بدتر میشم اگه اون لحظه جوابشو میدادم اروم میشدم ولی چون جواب ندادم اینجوری شدم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

میدونیی معنیشو؟ینی خدایا همه چیو ب تو. میسپرم تویی ک از همه. چی آگاهی ببین چشاتو ببند از ته دل بگو خ ...

والا ما که ندیدیم فقط تو کتابای مدرسه خوندیم تو زندگی واقعی همچین چیز گم شده 

اصلا مشکل من اینه که بد گریه میکنم خیلی دیر هم عصبانی میشم ولی همشو تو خودم میریزم خودخوری میکنم

خب زورت بهش نمیرسه دگ تو موقعیت تو هم الله اکبر پوینت داره👌🏻😄

چرا حق طلاق برای زن ضروریه؟چون وقتی به این مرحله رسیدی با اون حال پله های دادگاه رو بالا پایین نری و گرفتارقانون و قاضی زن ستیزنشی و کلی هم پول به وکیل ومشاور ندی،  چون حتی اگه شرط ضمن عقد داشته باشی که بعلت خیانت میتونی جدابشی بازم میادمیگه صیغه کرده وفقه شیعه مجازمیدونه،چون هروقت ماشین سوار میشی نمیگی چرابه تصادف فکر کنم کمربند رومیبندی پس موقع ازدواج هم نگوچرا به طلاق فکر کنم مرداهم اگه نمیخوان ظلم کنن چراحق طلاق ندن؟چون مردها این حق رو بصورت مطلق دارن ومیتونن بدون علت موجه زن روطلاق بدن اما زن باید هرمشکلی رو ثابت کنه تا بعد سه سال شایدقاضی حکم به طلاق بده،مثلا اگه پنج ماه نفقه نده وماه ششم بده پنج ماه خونه رو ترک کنه وماه ششم بیاد که شش ماه متوالی نشه میخوای چیکار کنی؟مگه عمر تو بازیچه هست؟ اگه فکر میکنی این شوهرایی که بدون حجاب زنشون روبیرون کردن وعدم تمکین گرفتن یا امنیت جانی براش نزاشتن که مجبوربشه خونه رو ترک کنه مال بقیه ست بدون اونا هم به همین خوش خیالی بودن و .. البته حتماکه خدا طرف مظلوم هست وبالاخره اون مردهاتاوان کارشون روپس میدن اماچرااحتیاط و دوراندیشی نداشته باشی؟چون مهریت هرچقدر باشه طبق مصوبهٔ جدید مجلس فقط ۱۴تا عندالاستطاعه بایدبده که بعدمیدونی قاضی میکنه سالی یدونه وبعد اینم میدونی که شوهرت اموالش رومیزنه به نام بقیه ومیگه ندارم دادخواست اعسار میزنه وهمونم شاید بهت تعلق نگیره پس حالا که مهریه کشکه چراحق طلاقت رو و کلی حق دیگه رومفت ازدست بدی؟مردهای الان به شدت زرنگ شدن و بدون مهریه و نفقه ازدواج میکنن درصورتی که مهریه دراسلام نقد هست وحضرت زهرا حدود دو میلیارد بوده مهریه اش به پول الان،چون به هوای اینکه نمیتونی جدا بشی هرطوری باهات رفتار نکنه وتومسائل جنسی اذیتت نکنه،چون خیلیامون الان حمایت خانواده نداریم بخوایم جدابشیم دیگه باباهامون غیرتی نیستن شوهر جرات نکنه بگه بالای چشمت ابروهست پس باید همین حقوق روبگیریم،حق گرفتنیه💕💕بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

خب زورت بهش نمیرسه دگ تو موقعیت تو هم الله اکبر پوینت داره👌🏻😄

زورم میرسه نیاز به دعوا فیزیکی ک نیست حرف زدن از صد تا زدن بدتره نخواستم شدید بشه اون داد بزنه من داد بزنم همه چی بدتر میشه ولی جوابشو نمیدم دیگه ادم بشه

بخدا یریز یساعت دارم با خودم حرف میزنم همیشه اینجوری اروم میشم اصلا من خیلی دیر به دیر عصبانی میشم ا ...

خلاصه عزیزم ،از کسی ،از چیزی،از خودت حالا یه چیزی تو خشم داری،عصبی هستی،باید بنویسی،از خودت سوال بپرسی و بنویسی تا اون ریشه اش پیدا بشه

این عزیزم خیلی کمکت میکنه

در این حدبگم که شاید خودت ندونی ،فرض کن داری مینویسی یهو به یه کلمه میرسی به اسم یک شخص،نگاه یک شخص،حرف یگ نفری یهو میبینی یه لحظه آمپرمغزت زد بالا،میفهمی دردبه این کلمه،جمله،آدمه ربط داره،بعد میری سراغش وبیشتر باز میکنی برای خودت

وگرنه مشکل هربار بدون اینکه بفهمی چی هست آزارت میده با عصبیت خودشو نشون میده

اینبار دقت کن عصبی شدی از خودت بپرس من الان چرا عصبی شدم

خستهدام؟

گرسنهدام؟

داشتم به چی فکر میکردم؟

اینارو بپرس از خودت