2777
2789
عنوان

بگید نجسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اب خورده بود و اصلا عین نجاستی به چشم وجود نداشتاما توی دوره و عصری زندگی میکنیم که میدونیم ...

عزیزم برای این چنین سوالات شرعی زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت واحد خانم ها بپرس 

نباید وسواس باشی 

اگر احساس می کنی اذیت کننده است با مشاور حتما مشورت کن 

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

من خودم خیلی این مشکلات دارم

یه خانومی هست به اسم بیگدلی بزنی کانالشون هم تو ایتا هم تلگرام هست

ایشون میگن کسایی که وسواس نجاست دارن اصلان نباید توجه کنن حتی خودشونو نشورن همونطوری نماز بخونن

نماز و غسل و.. همچیشون مورده قبوله 

جاییم نجس نمیکنن

از الان به وسواس بها نده من یکساله شدید درگیر شدم خیلی اذیتم

نه عزیزم اب خورده بود و اصلا عین نجاستی به چشم وجود نداشتاما توی دوره و عصری زندگی میکنیم که میدونیم ...

عزیزم آنقدر حساس نشو خودت اذیت میشی 

کثیف هست بهتره بشوری ولی نجس نیست 

برا اینکه من مدتهای زیادیه دارم با وسواس مبارزه میکنمبا خودم گفتم والا نجسی به چشم وجود نداره اب زدی ...

باز هم چون نجس نبودی اشکال نداره عزیزم بذار این وسواس از وجودت بره خدا خیلی بخشندست 

ای بابا کل تاپیکات که شده این🤕به چه وسیله‌ی مقدسی دست زدی؟درضمن دستت با آبکشی پاک میشه...بابت میکرو ...

چون دارم مبارزه میکنم با وسواس

و هر تاپیکی زدم تا الان،دقیقا برخلاف وسواس عمل کردم و موفق بودم جز این یکی

مگه اینکه به چه وسیله ای خورده باشه موثره؟🥲

اینو میگی عذاب وجدانم بیشتر میشه

اصلا درکتون نمیکنم که برای پرسیدن سوال شرعی میاید نی نی سایت!!!‌ 

جایی که بسیاااری از کاربرا طبق عقاید شخصی درست یا غلط خودشون جواب میدن🫤

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عزیزم آنقدر حساس نشو خودت اذیت میشی کثیف هست بهتره بشوری ولی نجس نیست

اون وسیله رو بشورم؟

اخه دقیقا میخوام مطمئن باشم بپرسم

که یه وقتی به نفع وسواس عمل نکنم!

من خودم خیلی این مشکلات دارمیه خانومی هست به اسم بیگدلی بزنی کانالشون هم تو ایتا هم تلگرام هستایشون ...

خودشونو نشورن نماز بخونن؟😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
اصلا درکتون نمیکنم که برای پرسیدن سوال شرعی میاید نی نی سایت!!!‌ جایی که بسیاااری از کاربرا طبق عقای ...

شرعی نیس

یکی از راه های تشخیص وسواسی بودن با نبودن یه موضوع پرسش از اکثریث مردمه

من خودم خیلی این مشکلات دارمیه خانومی هست به اسم بیگدلی بزنی کانالشون هم تو ایتا هم تلگرام هستایشون ...

دکتر ستاره جانی هم عالی بوده برا من

این اخرین وسواسیه که توش گیر کردم

ان شاالله تو هم خوب شی جیگر❤