2777
2789
عنوان

اونایی که به تازگی بینی عمل کردن بیان لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 107 پست
مگه با ورم و کبودی میری بیرون چند روز اول فقط باید استراحت کنی

یک ماه گذشته 

ولی آدما کلا نگاه میکنن 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساله عمل کردم اولا خیلی بده ولی الان خوب شده نترس

خدایا من چجوری کنار بیام با این دماغ

شما بعد چه مدت ورم ات بهتر شد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خواهر داری با خودت چیکار می‌کنی کل تاپیک هات شده عمل بینی ول کن اون بینی لامصب رو بزار ۶ ماه بگذره بعد بیا بگو بد شده

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

راضی هستید؟اگه برگردید باز عمل می کنید؟

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نمک کم میخوری؟رعایتا بعدشو مراقبت میکنی؟

اره بابا 

ولی ورم داره و مثل یه تیکه گوشته وسط صورتم و پر جوش شده 

نگاه های مردم؟اتفاقا برا من قسمت جذابش همین بود یاد اون روزای خوش بخیر.... چ زود یکسال نیم گذشت😂

چه جذابیتی اخه 

من فکر میکنم همه میگن وای این بدبختو ببین چ داغون شده 

مبارکتونم باشه😍

مرسی عزیزم

ولی باید به من تسلیت بگن😭😂