2777
2789
عنوان

خانواده سمی

70 بازدید | 5 پست

اگر خانوادتون خوب و با آرامش و درسته حالا نه لزوما پولدار و عالی خداروشکر کنید به شخصه به خاطر خانواده بد جیگرم خون هس. طعم هیچ خوشی زندگی رو نمیتونم بچشم. الان نیاید نصیحت کنید که خانواده همیشه خوبه و مهمه اینا همش کلیشه هس

حسرت یه لحظه آرامش و حمایت به دلم مونده. اگر خانواده خوب دارید خیلی خوشحال باشید خیلی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میشه کرد گلم؟؟؟

باید صبور باشی .

خانواده که انتخاب خودت نبوده ، مجبوریم کنار بیایم 😶

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

راه نحاتی نداری؟؟

راه نجات که خداروشکر دارم بهترین رشته رو میخونم سعی هم میکنم تا وقتی درسم تموم شه یا با مهاجرت یا ازدواج عالی برم ولی خب تا اون موقع چاره ای جز صبر ندارم... خیلی روحم خستس