2777
2789

فک نکنم کسی منو دیگه بخواد البته ادم خوب(وگرنه هست٫خوبشو نیست ک دلم بهوادش)

کار هم ک اصلا فکرشو نکن چون بی عرضه ام

هعی خداا زندگیم خیلی یکنواخت و بده و خیلی زیاد تنهام

خدایا سپاسگزارم  

هعییی 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فقط فکر خودته 

وگرنه خیلی خوب از پس همه چی میتونی بر بیایی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چرا بی عرضه ای ؟ 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

خب دیگه فکرم فاسده

فکرتو از فاسد بودن در بیار 

بیوفت دنبال کار و زندگی یه روز زودتر شروع کنی بازم یه روزه!

یه موفقیت بزرگه از قدم های کوچیک شروع کنی 

از قانون های ساخت عادت استفاده کن 

کتاب بخون 

پادکست گوش بده 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

امید داشته باش همچی درست میشه دقیقا لحظه ای که حتی فکرشو نمیکنی بهترش

امید تو از دست نده قدر زندگیتو بدون شکر گذار باش بهترین ها برات میاد

فکر نکن دارم الکی میگم تجربه خودمه واقعا