2777
2789
عنوان

هر کسی فهمید زنگ زد به جز اون😂😂😁

151 بازدید | 10 پست

دو تا از فامیلامون که تقریبا درجه یک حساب میشن 

سال قبل وقتی فهمیدم واسه کنکور میخونم گفتن قبول نمیشی ، دختر من قبول نشد تو میخوای قبول بشی 

و رتبه ی دخترش شده بود ۱۲۰۰۰(مسخره نکردما ، صرفا رتبرو گفتم)

و کاملا همین جملرو گفته بود به من

یا مثلاً گفته بودن تو خیلی به خودت سخت نگیر هر چی آوردی ، آزادم شد برو 

امسال رتبم اومد ۳۷۰۰ تجربی شدم 

رتبه‌ی خوبی نیست ولی هر کس فهمید ، حتی کسایی که ده سال بود باهام حرف نزده بودن از فامیلام زنگ زدن بهم تبریک گفتن

ولی اون دو نفر با وجود اینکه پدرم به شوهرای جفتشون خبر داده بود زنگ نزدن😂

البته نیازی هم نیست زنگ بزنن

من انتظاری ندارم ازشون 

ولی خوشحالم که باسن جفتشون سوخته😁😂

حسادت این شکلیه دوستان :)

و منم تصمیم گرفتم امسال پشت کنکور بمونم و سال دیگه با رتبه ی زیر دویست وارد بشم:)))

انشالله 

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

عزیزم اتفاقا اونی که کنکور تجربی داده میدونه رتبت خیلی هم عالی بوده کار هر کسی نیست

موفق باشی ❤️ 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به تو اصلا ذهنت درگیر بقیه نکن که بسوزن یا نسوزن بیخیال

من اصلا ذهنم طرف اونا نبود 

من گفتم به نیت شاد کردن دل پدر و مادر و داییم دارم تلاش میکنم 

هیچوقت سعی نکردم کسیو تو زندگیم بسوزونم🙂💚

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

من اصلا ذهنم طرف اونا نبود من گفتم به نیت شاد کردن دل پدر و مادر و داییم دارم تلاش میکنم هیچوقت سعی ...

بهترین کارو میکنی🩷چون ذهنت که درگیر بشه از هدف اصلیت دور میشی

خلاصه ک چشام دنیاییه