2777
2789

سلام شبتون بخیر 

یه خواستگار دارم دو هفته فرصت آشنایی دادن حرف بزنیم...

هردو شهرستان خیلی کوچیکیم‌ اما همو ندیده بودیم

بعد از هرکی پرسیدیم گفتن خیلییی پسر خوبیه بااخلاق‌، تمیز، اهل زندگی و خونواده دوست‌..

فقط اینکه خونش مال مامان باباشه اونا فوت شدن البته ولی خونش قدیمیه

ماشین نداره 

شغلش هم تازه مکانیکی زده و زیاد پیشرفت نکرده 

من ۲۰ سالمه اون ۳۰ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میل خودته بیشتر آشنا شو بعد تصمیم بگیر برا قبول یا رد کردن

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله حتما همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 .

با توجه به سنش دستاوردی نداره

دقت تنبل و تن پرور یا افسرده نباشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اصل کاری رو نگفتی.همو میپسندین دوس دارین یا خیرشرایطش ک بد نیس

اون گفت منو پسندیده و کامل قبولم داره 

ولی من حالا قیافه و ظاهر برام مهم نیس. فقط موندم آیندم با این تضمینه یا نه ؟؟ آخه چن نفر گفتن تا سی سالگی هیچ کاری جور نکرده برا خودش هی کارای مختلف و از این شاخه به اون شاخه پریده.. مردد شدم اهل کار و زندگی هس یا ن

اختلاف سنتون نسبتا زیاده و شما سنی نداری ممکنه کیس بهتر پیدا بشه البته بستگی داره ازش خوشت میاد یا نه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند