2777
2789

و دایه دلسوزتر از مادر میشن. اون زنایی که خودشون توان اینو دارن که بمونن و بزنن به بی محلی و شوهره پول خوب و رندگی خوب براشون ساخته و آزادی و امکانات دارن و اخلاق مرده بدم نیست کار ندارم،، اون دسته ای که طرف خودش دلش با طلاقه و بهش میگن وای بچه هات پس چی واقعا اینا یه لحظه به خودشون نمیگن این زن با این حال داغونی که نمیتونه از جاشم بلند شه چه مادری باشه برای بچه هاش، چی مونده ازش که پاشه از صبح بسابه و بشوره و جونم دلم کنه. چرا فک میکنن گذاشتن موقت بچه ها پیش پدر، ول کردن بچه هاست؟وقتی تنش باشه وقتی بی عشقی باشه وقتی حال خراب و داغون مادر باشه اون بچه خوشبخته؟ 

حقققققق تا ابد دمت گرم واقعا موافقم هیچچچچ وقت برای هیچچچ مردی جز باباتون فداکاری نکنید اخرش هرچیزیم شد قدر نمیدونن

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مادر شده حتماااا مسئولیت در قبال فرزند داره 

میگی بچه رو رها کنه به دامان طبیعت ؟

مگه بچه زباله س ؟ انسانه ها 

یا رها کنه پیش یک حیوان در ظاهر انسانی؟ پدر اگر آدم بود که زندگی رو خراب نمیکرد

پدرش قطعااا همون که روح و روان زنش مهم تیست روح و روان بچه هم اهمیتی نداره براش 

اصلا دغدغه ی بچه نداره 

ضربه رو بچه میخوره 

مادر هم فرار کنه بره ؟

فرار شد راه چاره ؟

بچه ای که به دنیا آوردیش چی ؟ وارد جهنم زندگی تون کردی چی ؟

🥰                 

نه گلم مخالفم باهات سر بچه های طلاق خیلی بلا میاد (البته نه همشون)زن بلده چجوری مراقب بچه ها باشه بکشه زیر بال و پرش ولی مرد بلد نیس واقعا  مردا از پس خودشونم برنمیان چه برسه به بچه 

شوهر من میگه دور از جونش خدا منو زودتر از تو بکشه چون تو بچه ها رو جمع و جور میکنی (با اینکه اصلا ادم بی عرضه ای نیس)ذات زن اینه آباد کنه مراقب باشه مادری کنه 

عزیزم کسی که قصدش قطعا جدایی‌ه دیگه نظرسنجی نمی‌کنه که

آره دقیقا، اینم خودش یه جور ضعفه، یعنی طرف هنوز درجا میزنه تو رفتن.خب واقعا هم سنگین و سخته طلاق شروعش و طول پروسش تو ایران برای خانوما

من خودم بخاطر دخترم موندم اون موقع هم باردار بودم توی۷ماهگی بچمو از دست دادم من موندم و یه دل شکسته الان با کوچکترین حرف و دلخوری اشکم درمیاد کاشکی اون موقع جدا شده بودم روانم سالم بود من موندم بخاطر دخترم ولی نمیتونم اونطوری که باید براش مادری کنم 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
وقتی مادر شده حتماااا مسئولیت در قبال فرزند داره میگی بچه رو رها کنه به دامان طبیعت ؟مگه بچه زباله س ...

به دامان طبیعت؟ زباله؟ چه اصطلاحاتی. خیلی از پدرا بچه مشکل خاصی با بچه هاشون ممکنه نداشته باشن و مشکل بین زن و شوهره، قرار نیست پدر و مادر از بچه ها طلاق بگیرن، از هم جدا میشن و قرار هم نیست والدی نقس والد بودن اون یکی رو برای بچه ها حذف کنه، مگه قدیمه. 

بیشتر زنایی که طلاق گرفتن تا عمر دارن هم کار میکنن بیرون هم بچه بزرگ میکنن و مادری میکنن حتی بیشترشون قید ازدواجو میزنن 

ولی مردا حتی اگه بچه باهاشون باشه سریع فیلشون یاد هندوستون میکنه و یه غریبه رو جایگزین میکنه

شما مادر باشی راضی میشی بچتو زن بابا بزرگ کنه؟

نه گلم مخالفم باهات سر بچه های طلاق خیلی بلا میاد (البته نه همشون)زن بلده چجوری مراقب بچه ها باشه بک ...

ذات مرد خیانتکارم اینه تمبون خودشو آباد کنه، دلشم که کاروانسرا باشه😂😂مردشورشون ببره این جور مردا رو. چطور خوب بلدن موقهای دیگه آبادگر باشن

من خودم بخاطر دخترم موندم اون موقع هم باردار بودم توی۷ماهگی بچمو از دست دادم من موندم و یه دل شکسته ...

هر کی بمونه روانی میشه،، درصد کمی هم خیانتکار میشن که این از عهده ذات هر زنی برنمی یاد، دردی رم دوا نمیکنه چون صورت مسئله سرجاشه و مشکل اصلی حل نمیشه