2777
2789
عنوان

رفت بای دختر دیگه

130 بازدید | 14 پست

یه آقایی که اتفاقا پسرعموم هست حدودا هشت ماه شبو روز التماسم میکرد دوست دارمو میخامت و این حرفا قبول کن بیام خاستگاری  ، از لحاظ ظاهرم میلی خوشتیپ و خوش هیکل و خوشگل و قد بلند بود من بعد هشت ماه اصرار ایشون قبول کردم !!چون خودشو خیلی خوب نشون داد

ادامشو الان میزارم 

من این چیزارو که دیدم ترس کردم گفتم فردا بم خیانت نکنه چون تو ذهنش سفید و صورتی و این چیزا بود و چون بیشعور بود و به حرمت فامیل بودنمون حتا نگفت زشته این حرفا یا عکس اونجامو نفرستم گفتم این بدردم نمیخوره و جدا شدم و اتفاقا خیلیم اومد التماس ولی دیگه قبول نکردم الان دیدم رفته با کسی دیگه چکار کنم دارم دق میکنم می‌دونم بدرد نمیخوره اما زورم میاد من باخت دادم سرش زورم میاد رفته با کسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم هوس باز به چه دردت میخوره اخه من یادمه ما عقد بودیم همسرم روش نمیشد از رابطه حرف بزنه چ حقی داره ...

این هیچی چطور روش شد اینارو به منی که دختر عموش بودم بگه