2777
2789
عنوان

فوری لطفا بیاین و خواهشا نظربدین

92 بازدید | 16 پست

سلام.

دوستان عزیز  اگر یکی موقعیت شغلی براش اوکی باشه و کارش حتمی واسه امور بانکی و حسابداری و کامپیوتر و اینجور چیزا.

امور و حسابداری و کامپیوتر پیام نور رو بزاره اولویتای اولش یا مثلا روانشناسی دانشگاه علم و هنر یزد؟؟؟؟

نگا کنید اگ بره پیام نور  کارش اوکیه ولی مدرکش خیلی معتبری نی و هیچکه قبول نداره.

ولی روانشناسی یا علوم ورزشی یا مثلا زبان و صنایع و اینااا تو علم و هنرمدرکش معتبر تره ولی کارش معلوم نی.نمیدونه چی میشه.

شما واسه انتخاب رشته کدوم میزدین؟

چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟یعنی اول رشته و کار مهم باشه بعدش مدرک؟اخه میدونی مدرک علم و هنر یزد قبولش دارن تو هرجای کشور ک ...

عزیزم کسی نگاه نمیکنه مدرکت رو از کجا گرفتی فقط خود مدرک مهمه دانشگاهش اصلا مهم نیست والا من شهر کوچیکم هر کی دانشگاه آزاد اینجا خونده یا معلمه یا وکیل ولی اونایی دانشگاه ملی شهرهای بزرگ درس خوندن همه بیکار تو خونه 

عزیزم اینکه مدرکت از کجا باشه اصلا مهم نیست بدون تردید و صددرصد اونی رو برو که کارش اوکی هست حتی اگه بخوای استخدام رسمی هم بشی مهم نیست از بهترین دانشگاه دولتی مدرک گرفتی یا پیام نور بدترین جا. 

عزیزم اینکه مدرکت از کجا باشه اصلا مهم نیست بدون تردید و صددرصد اونی رو برو که کارش اوکی هست حتی اگه ...

درسته واقعا .

من همیشه میگفتم مدرک مهم تره.ولی الان ک فک میکنم واقعا حرف هردو بزگوار درسته

درسته واقعا .من همیشه میگفتم مدرک مهم تره.ولی الان ک فک میکنم واقعا حرف هردو بزگوار درسته

گول حرف هیچکس رو نخور مدرکت از کجا باشه اصلا مهم نیست. کسی نگاه نمیکنه که شما از کجا مدرک گرفتی. 

گول حرف هیچکس رو نخور مدرکت از کجا باشه اصلا مهم نیست. کسی نگاه نمیکنه که شما از کجا مدرک گرفتی.

اولویت اول معماری ها گذاشتم 

بعد کامپیوتر علم و هنر و امام جواد

بعد امور بانکی امام جواد و علم و هنر

بعد حسابداری علم و هنر و جواد

بعد صنایع سبستم

اموز زبان

امور بانکی هرچی پیام نور بود

کامپیوتر هرچی پیام نور بود

معماری و حسابداریم ب همچنین

بعد اومدم صعنعتی و بازرگانی و صنایع و عمران و روانشناسی ومالی و کسب و کار و اخرم علوم ورزشی بنظرتون ترتیب رشته ها خوبه؟

بازار کار کدوم بهتره میشه بر اساس بازارکار مرتب کنید شما

اولویت اول معماری ها گذاشتم بعد کامپیوتر علم و هنر و امام جوادبعد امور بانکی امام جواد و علم و هنربع ...

اگه براساس بازار کار میخوای اول حسابداری بعد کامپیوتر

بعد مهندسی صنایع این سه تا بازار کار خوبی دارن حتی برای خانما. در مورد امور بانکی اطلاعاتی ندارم معماری هم کار چندانی براش نیست بعدش روانشناسی خوبه دیگه بقیه رشته هایی که گفتی رو بزار بعد اینا مدیریت ها هم خوب هستن البته میتونی بعد صنایع بزاری