2777
2789

دیدید بعضی آدما از همه لحاظ تکمیلن؟

هم ظاهر خوب، هم همسر و بچه خوب و شغل خوب و وضعیت مالی خوب و ... خلاصه همه چی.

از روی بخل و حسادت نمبگم،  ولی به نظرتون اونا چیکار میکنن که بقیه نکردن؟

رازش چیه؟ 

جدی یه وقتایی فکر میکنم شاید یه سریا دعانویس دارن. دیگه در این حد توجیه پیدا نمیکنم.

بازم میگم از روی حسادت نیست حرفم. صرفا دنبال اینم که بدونم رازش چیه؟ منم همون راهو برم.

چرا خدا روی یه عده تمام درا رو میبنده و به روی یه عده دیگه برعکس همه دری رو باز میکنه سمت بهشت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداش من 

هر دو دستش تا آرنج طلاست 

جدیدا خونه خریدن دویست متر 

لباسای رنگی رنگی 

سفر و تفریح به جا

صورتشم هر جاشو‌دوست نداشت عمل کرد و ژل زد 

داداشمم منتظره اگ ب زنش بگیم بالا چشمت ابرو تا سالیان سال خونمون نمیاد 

خوش بحالشون واقعا

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من خیلی این سوالو از خودم میپرسم و هیچ جوابی براش ندارم 

چرا واقعا خدا هم بعضی از بنده هاشو ویژه دوست داره و بهشون رو میکنه 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹