2777
2789

از پرمترین بسیااار کارآمدتر شامپوی شپش ls پرایمه 

تمام کارایی که بالا گفتم رو میکنی به جای پرمترین این رو میزنی

گرونتره ولی فوق العاده با کیفیته 

خودش شانه و ..داره

خوب اسپری میشه رو مو

با پرمترین بغضی ها جواب نمیگیرن مخصوصا اگر بار چندمی باشه که شپش گرفتن

اما با پرایم ls تقریبا نتیجه گرفتن حتمیه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم مرسی

قربونت

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

من موهام  بلنده بود تا رو باسن پسرونه کوتاه کردم 

بعد  خدا نکشتت یه  اسپری حشره مش هست  به اسک کامن از اون زدم پوستم  از درون میسوخت  ولی اصلا قرمز اینا نشد خدا رو شک خیلی بذ بود اصلا شما این کار و انجام ندین 

بعد آره حدود 8 ماهه اثری نیست موهام مثل گل شده

🤍✨️Hala Madrid

اسمشونو میدونی

ن عزیزم یادم نیست اسمشون . به خود عطاری بگو پودر شپش میده بهت . لوسیون شپش هم سبز رنگه با نرم کننده باید بزنی . جفتش به داروگیاهی بگی بهت میده عزیزم  

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

موهاتو پسرونه بزن برو داروخونه شامپو شپش بگیر 

بعد یه شونه مخصوص داره برو حموم سرتو با اون شامپو خوب بشور بعد شونه بزن انقدر تکرار کن تا بره پتو و بالش ایناتم بشور

دیگه که بر نمی گرده

نه اگر درست رعایت کنی و کامل خوب بشه برنمیگرده

مگر اینکه با فرد مبتلا تماس داشته باشی

یا مثلا بالش و روتختی و ..خوب نشسته باشی و اثرش مونده باشه

primخارجیه بگیر یکبار بزن طبق دستورش نه شپش میمونه نه رشک. بعدشم تموم لباسا و جچیزایی شخصیتو اتو بکش یا جارو برقی. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

با یک بار استفاده خوب میشه ؟؟؟

اره مطمعن باش . دختر من سه سال پیش گرف هرکاری کردم نشد آخرش اینو گفتن رفتم پیدا کردم زدم رشکا روموهاش خشک شده بود بخدا . الانم دوباره گرفته از دوست بیشعورش فردا میرم بخرم براش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚