2777
2789
واقعا جواب داد ؟

صد در صد

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

لعنت بهشون کسافتا کاش هیچوقت نیان . بچه های من از مهد گرفتن دوسال پیش تا مدتها درگیر بودم هزارتا راه امتحان کردم آخرم ی پودر خیلی کوچیک از عطاری گرفتم دوبار زدم نابود شدن . یک محلول سبز رنگ هم هست اونم خیلی خوبه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش رو بخواین، روزای خیلی سختی رو گذروندم 😔. هم خودم درگیر شپش بودم، هم دختر کوچولوم…

کلی خجالت می‌کشیدم، حتی نمی‌تونستم به کسی بگم 😢. انواع شامپوها و داروهای گرون رو خریدم، شاید چند میلیون خرج کردم، ولی هیچ‌کدوم جواب نداد…

تا اینکه با پودر خارجی دکتر همدانی آشنا شدم.

باورم نمی‌شه، فقط با یه بار مصرف هم من خوب شدم هم دخترم 😭😍

قیمتشم عالیه، اصلاً قابل مقایسه با داروهای بی‌اثر قبلی نیست.

اگه شما هم مثل من خسته و ناامید شدین، بهتون پیشنهاد می‌کنم همین الان برای مشاوره و سفارش تماس بگیرین:

📞 09026744632

من پزشکم خوب به من گوش بده

نه سس نه نفت نه رنگ کردن و ...هیچی جواب نیست و فقط این روش های من درآوردی به موهات آسیب میزنه 

ببین پرمترین رو که گذاشتی و شستی باید با یه شونه آغشته به سرکه موهات رو شونه کنی

شونه دندانه ریز فلزی که تخم هاروجدا کنه 

هر روز اینکار رو بکن

بده یکی از اطرافیان هم هر روز چکت کنه و تا جای ممکن تخم ها رو با دست ازسرت جدا کنه چون پرمترین فقط شپش زنده رو میکشه و این تخم ها بعد یک هفته دوباره تبدیل به شپش میشن و این چرخه ادامه داره

بعد یک هفته دوباره پرمترین رو طبق دستورش بزن و مجددا شانه و جدا کردن تخم 

تا جایی که مطمئن بشی هیییچ تخمی رو سرت نیست

محفه و روسری و همممه لباسا و ...با اب داغ شسته بشه و هر وسیله‌ای که نمیتونی بشوری رو بذار تو نایلون و درش رو سفت ببند تا یک هفته بعد درش نیار

درز لباس ها رو بعد شست و شو اتو کن

سر بقیه اعضای خانواده رو چک کن و حتی اگر کوچکترین علامتی داشتن همه این کارا رو برای اونا هم بکن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

تاپیک بغلی یکی شپش داشت ابنا رو براش نوشتم 

برای شمام کپی کردم 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

چطور فهمیدی شپش داری! شونه میکنی میریزن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
یک سال

تمام روبالشتی و ملحفه و هرچی که بهشون شک داری باید حسابی شسته و ضدعفونی بشن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین