آفرین. نمیخواد قرآن حفظ کنی. فقط روزی یه ساعت وقت بذار بخون و روی هر آیه فکر کن. فکر کردن مهم تر از حفظ کردنه. مثلا با مامان و بابات حرف بزنی حرفاشون رو حفظ میکنی؟ یا بهشون توجه میکنی و روش فکر میکنی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
عزیزم دین اومد برای هدایت همه آدم ها. من که مذهبی بودم مدت ها بود هیچ ارتباطی با قرآن نداشتم الان به لطف خدا بیست روزه دارم هر روز قرآن میخونم. هرچقدر که برات سخت نست تعیین کن هر روز همون قدر رو بخون که برات عادت شه. من روزی دو صفحه میخونم سختته ۵ خط بخون مثلا