2777
2789
عنوان

فقط لطفا افراد مذهبی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 58 پست

من نیمه مذهبی ام 

اما آره اتفاقا خیلی هم تصمیم خوبیه 

خیلی کار خوبی می‌کنی که به این تصمیم فکر می‌کنی و میخای عملی کنی تصمیمت رو 

حجابت مشکلی نداره با قران

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

چه اشکالی داره 

قدم قدم جلو برو 

برای همه مردم هم دعا کن ❤️

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم عالیه

با کتاب راهنمات ارتباط بگیری دیدت نسبت به حجاب هم عوض میشه 🥰

عاقبتت به خیر ❤️

اولین حفظتو به نیت سلامتی و ظهور امام زمان هدیه کن محضرشون

بابرکت باشه برات

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

وقتی در مسیر درست قرار بگیری همه چی سرجاش قرار میگیره به موقع 

قرآن حفظ کردن فوق العادست 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من ی دختر خانوم زیبایی رو ده سال پیش دیدم ک اصلنننن حجاب نداش ولی بشددددت قشنگ قرآن میخوند بعد اون هیچ خانومی ندیدم ب اون زیبایی قرآن بخونه

همیشه توو خاطرم مونده

انشاءالله ک موفق باشی عزیزم

چقدر خوب عزیزم انشاءالله موفق باشین سعی کنین با اصولش شروع کنین کلاسای حفظ خیلی میتونه کمکتون کنه.احادیث زیادی هم درمورد فضیلت حفظ قرآن هست که میتونه بهتون انگیزه بده.شما شروع کن پیش برو مطمئنا اثرات مثبتشو تو زندگیت میبینی