سلام خانوما خوبین حالم خیلی بده من داداشم زن گرفته از این رو به اون رو شده انقد اذیتم میکنه خدا میدونه عروسی بزرگشو گرفت من خودم دورم ازشون ۱۲ ساعت یک هفته جلوتر اومدم کمک کنم همش همراهشون بودم دوستای شوهرمم از این شهر اوردم براشون تو عروسی محلی رقصید کلی هواشونو داشتم کلی بهم قبل و بعدش بی احترامی کردن اومدنی بابام خودشش دوهکتار برنج کاشت میکنه ۳۰ کیلو برنج ضعیف اوردم خونه داداشم حسودی کرد ک چرا بابام بهم برنج داده کلی بهم فحش و ناسزا ک چرا زود رفتی دیر اومدی اینجا باید میموندی کمک میکردی درحالی ک خواهرای دختره کلا روز اخر عروسی اومدن هیچ کمکی نکردن تهشم به منو شوهرم زن داداشم گفت شما دزدین دزدی کردین از ما پولای شاباشو اینارو دزدیدن من اصلا ساک عروسیو دست نگرفتم تهش میخواستن پولا رو انتقال بدن کمی با شوهرم کمک کردیم شاباشو رو از صندوق ریختیم تو کیف ۲۰ نفرم بودن ک ما ی هزاری بر نداشتم من اخلاقی دارم خداروشکر ی خرما حروم نخوردم بعد امروز زنداداش بی حیام زنگ زده به من میگه تو شوهرت دزدین الکی بهم تهمت زده قلبم داره میسوزه و کلی بی احترامیای دیگ بهم کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین گلم آدمی که بخواد کاری کنه میکنه پس نمیتونی جلوشو بگیری که به این و اون نگه شما خودتو میشناسی ...
بخدا از جونم مایه گذاشتم واسشون مهمونام ۸۰۰ کیلومتر اومدن تنهاشون گذاشتم ۵ صبح با زنش ارایشگاه رفتم تهش دخترع میگه واس اینک پول ارایشگاه رو حساب کنیم اومدی و کلی حرفای دیگ من قلبم میشکنه انقد سکوت کردمو اینا سو استفادع کردن
سلام خانوما خوبین حالم خیلی بده من داداشم زن گرفته از این رو به اون رو شده انقد اذیتم میکنه خدا میدو ...
چه زن داداش و داداشی داری عزیزم ناراحت نباش فامیل آشنا دیگه باید شما رو بشناسن که چجور آدمی هستین.
من خواهر شوهرم گوشوارم دزدید اصلا هم گردن نگرفت هیچ کاری هم نشد بکنم یادگاری از بابام بود مامانم روز عقد بهم داد انقد دلم میسوزه 😔🙁من اونو مثل خواهرا خودم میدونستم