2777
2789

سلام خانوما خوبین حالم خیلی بده من داداشم زن گرفته از این رو به اون رو شده انقد اذیتم میکنه خدا میدونه عروسی بزرگشو گرفت من خودم دورم ازشون ۱۲ ساعت  یک هفته جلوتر اومدم کمک کنم  همش همراهشون بودم دوستای شوهرمم از این شهر اوردم براشون تو عروسی محلی رقصید کلی هواشونو داشتم کلی بهم قبل و بعدش بی احترامی کردن اومدنی بابام خودشش دوهکتار برنج کاشت میکنه ۳۰ کیلو برنج ضعیف اوردم خونه داداشم حسودی کرد ک چرا بابام بهم برنج داده کلی بهم فحش و ناسزا ک چرا زود رفتی دیر اومدی اینجا باید میموندی کمک میکردی درحالی ک خواهرای دختره کلا روز اخر عروسی اومدن هیچ کمکی نکردن تهشم به منو شوهرم زن داداشم گفت شما دزدین دزدی کردین از ما پولای شاباشو اینارو دزدیدن من اصلا ساک  عروسیو دست نگرفتم تهش میخواستن پولا رو انتقال بدن کمی با شوهرم کمک کردیم شاباشو رو از صندوق ریختیم تو کیف ۲۰ نفرم بودن ک ما ی هزاری بر نداشتم من اخلاقی دارم خداروشکر ی خرما حروم نخوردم بعد امروز زنداداش بی حیام زنگ زده به من میگه تو شوهرت دزدین الکی بهم تهمت زده قلبم داره میسوزه و کلی بی احترامیای دیگ بهم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عروس پاچه پاره ای گیرتون اومده به نظرم فقط فاصله بگیر ازشون منظورم داداش و زنداداشت

میترسم این حرفا به گوش فامیل برسع ابروم بره قبلا اینطوری نبود الان خودشو نشون داد انقد حالم بده ک خدا میدونه

این افتراست بگو بیا بریم دادگاه ثابت کن اگر ثابت کردی دزدم پولتو میدم وگرنه من شکایت میکنم ازتون 

بعدشم تقصیر خودته با اون همه بی احترامی پاشدی اینهمه براش حمالی کردی ...بزار کنار همچین برادری رو 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

میترسم این حرفا به گوش فامیل برسع ابروم بره قبلا اینطوری نبود الان خودشو نشون داد انقد حالم بده ک خد ...

ببین گلم 

آدمی که بخواد کاری کنه می‌کنه 

پس نمیتونی جلوشو بگیری که به این و اون نگه 

شما خودتو می‌شناسی و به خودت مطمعنی 

بیخیال زن داداشت و آدم های که باورش کنن

🙄🙄🙄دندون لق شده بکن بنداز دورمردک قدر نشناس ولی بگو یه روزی میفهمی که دیره

بلاکشون کردم از همه جا شوهرم اونارو زود شناخته بود... میگفت باهاشون رفت و امد نکن من بخاطر اونا باشوهرم هی دعوا میکردم🙂

ببین گلم آدمی که بخواد کاری کنه می‌کنه پس نمیتونی جلوشو بگیری که به این و اون نگه شما خودتو می‌شناسی ...

بخدا از جونم مایه گذاشتم واسشون مهمونام ۸۰۰ کیلومتر اومدن تنهاشون گذاشتم ۵ صبح با زنش ارایشگاه رفتم تهش دخترع میگه واس اینک پول ارایشگاه رو حساب کنیم اومدی و کلی حرفای دیگ من قلبم میشکنه انقد سکوت کردمو اینا سو استفادع کردن

این افتراست بگو بیا بریم دادگاه ثابت کن اگر ثابت کردی دزدم پولتو میدم وگرنه من شکایت میکنم ازتون بعد ...

گفتم شوهرمم زنگ زد گفتیم شکایت کن اگ ثابت کردی تقدیمت میکنیم اگ نکردی ما حکم جلبتو میگیزیم 

گفتم شوهرمم زنگ زد گفتیم شکایت کن اگ ثابت کردی تقدیمت میکنیم اگ نکردی ما حکم جلبتو میگیزیم

پس دیگه رها کن 

حتی گوشه ای از ذهنتو بهشون اختصاص نده ارزششو ندارن 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

سلام خانوما خوبین حالم خیلی بده من داداشم زن گرفته از این رو به اون رو شده انقد اذیتم میکنه خدا میدو ...

چه زن داداش و داداشی داری عزیزم ناراحت نباش فامیل آشنا دیگه باید شما رو بشناسن که چجور آدمی هستین.

من خواهر شوهرم گوشوارم دزدید اصلا هم گردن نگرفت هیچ کاری هم نشد بکنم یادگاری از بابام بود مامانم روز عقد بهم داد انقد دلم میسوزه 😔🙁من اونو مثل خواهرا خودم میدونستم