2821
2789
عنوان

عروس عمه مفت خور

1554 بازدید | 59 پست

سلام دوستان

ما هر سال برای عید بعد از اینکه خونه عموها و عمه ام و مادر بزرگ هام میریم، اونها رو دعوت میکنیم خونه خودمون. 

پارسال پسر عمه ام بدون دعوت اون شبی که ما اقواممون رو دعوت کرده بودیم خودشو دعوت کرد و تشریف آورد مهمونی ما. و چون تازه ازدواج کرده بودن من ۵۰ هم بهش پاگشا دادم.

ولی اونا مارو دعوت نکردن و منم برام مهم نبود چون سال اولش بود. 

هرجا مهمونی چیزی میاد فقط میشینه و میخوره و دست به سیاه و سفید نمیزنه. بازم پارسال ما گفتیم تازه عروسه و بیخیال شدیم.

اما امسالم که ما رفتیم خونه عمه ام اصلا یه تعارف نزد بیایید طبقه بالا خونه ما!

دوباره هم داره واسه مهمونی که من آخر هفته دارم میاد خونه من!

من اصلا از ادمی که احساس زرنگی میکنه و خودشو میزنه به بی عاری خوشم نمیاد. 

چطور میشه این آدم پررو رو ادب کرد؟

اینم بگم که توی جمع ها کاملا راحته و بگو بخند میکنه و خجالتی نیست و از یه خانواده شهرستانیه کلا جوری نیست که بگی بدلیل خجالت یا ناز و ظرافت زنانه کمک نمیکنه. کلا راحته ولی دست به سیاه و سفید نمیزنه. و اینکه تعارف شابدالعظیمی میزنه برای کمک کردن. بعد میگیره میشینه

لطفا راهکارهایی بدین که کاربردی باشه 😁😁😁

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلومه عروس عمه خونه فامیلای شوهرش‌نباید کار کنه

یعنی فامیلای خونی نزدیک تر نیستن این بنده خدا پاشه؟

مفت خور چیه بدون دعوت پاگشا اومده عید رو بهتون تبریک بگه مجلورت که نکرد ۵۰ بدی

چقد بد حرف‌می زنی‌

حسودیت میشه بهش انگار

خب‌عید دیدنی‌دعوت نداره شما هم‌ دعوتش نکردی خودش پاشد اومد تبریک عید شما هم روزی‌که واسه عید دیدنی ...

کلا توی خانواده درجه یک و دوی ما همه همدیگرو برای یک روز مشخص شام دعوت میکنن

ازش کار بکش تعارف کرد بگو ممنون میشم انجام بدی بعدم بگو از تازه عروسیت گذشته امسال برنامتون چیه توکی ...

شکا خونه دختر دایی های شوهرت با اصرار دعوت بشی میری کاراشونم‌ میکنی‌ واقعا؟ درسته کار بکشن ازت

شما هم باید مثل خودش پررو باشین.

ایندفعه که رفتی خونه عمت باید بگی یه سرم بریم خونه عروس خانوم ببینیم دستپختش چجوریه یا اینکه موقع کار بهش بگی شما جوونی بلند شو یه کمک برسون به بچه ها

یه تاپیک زن دایی مفت خور هم چند روز پیش زدن   تعارف نکنین این دفعه که اومدن بگو ما میخوایم هفته بعد بیایم دستپخت فلانی جون رو بخوریم چه روزی واستون مناسبه   ولی به نظر من ولش کن بعضیا واقعا نمیتونن مهمونی بدن نه اشپزی بلدن نه توانایی پذیرایی دارن!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
معلومه عروس عمه خونه فامیلای شوهرش‌نباید کار کنه یعنی فامیلای خونی نزدیک تر نیستن این بنده خدا پاشه ...

اگه حرف شما رو قبول کنم تازه عروس هم نباید بدون دعوت یا پاگشا پاشه بره خونه دختر دایی شوهرش 

درسته؟!!!!

همسرم دعوتشون کرد😠😠😠 با اصرار فرررررراوان😡😡😡

خب پس دعوته دگ اع😟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
یه تاپیک زن دایی مفت خور هم چند روز پیش زدن     تعارف نکنین این دفعه که اومدن بگو ما میخوا ...

انقدررررر از خودش تعریف میکنه.

منم یکبار گفتم انشالله بیاییم خونتون ببینیم! 

بخدا یک کلمه نگفت بفرمایید!

2825
2823
2791
2779
2792