2821
2789
عنوان

عروس عمه مفت خور

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 59 پست
یا خدا😲😲😲من اگه بودم و دوست داشتم بیام حتما بعد از شام میومدم

تازه ۱۵۰ کیلومترم راه اومده تا بیاد خونمون🤤

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😒😒😒😒 این اصلاح مال دویست سال پیشه همه میگن😒😒

من هم عرض کردم که اگه همه چیزی رو میگن دلیل بر خوب بودنش نیست. یا اینکه قدمت یه حرفی مال 200 سال پیشه باعث اعتبارش نمیشه. 

به نظرم انسانیت حکم میکنه به فرد یا چیزی که برای عده ی زیادی محترم و مقدسه احترام بگذاریم.

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
زشته ادم توقع کار کردن از مهمون داشته باشه.یه لقمه غذا میخوره باید پسش بده ؟کاش تواضع بین مردم ما بی ...

کاش شعار ندیم

من ۲۰ نفر مهمون دارم

همه بگیرن بشینن منو تماشا کنن من پذیرایی کنم یک نفره

سرو غذای ۲۰ نفر اونم چند جور غذا و دسر و سالا سخته

اینکه یه نفر بره مهمونی فکر کنه رفته رستوران ، میزبانم گارسنه زششششته

درمورد عروس عمت والا نظری ندارم. ولی درمورد این اصطلاح راستش خوشم نیومد ازش. جسارتا اگه همه یه چیزو ...

چشششششم

چشششششم

چشمتون بی بلا خانومی

😘😘😘😘😘😘😘

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
من هم عرض کردم که اگه همه چیزی رو میگن دلیل بر خوب بودنش نیست. یا اینکه قدمت یه حرفی مال 200 سال پیش ...

عزیز جان اصلا توهین به کسی نیس این اصطلاح اگه مایل هستید تا من قصه  این تعارف رو براتون بگم

کاش شعار ندیم من ۲۰ نفر مهمون دارم همه بگیرن بشینن منو تماشا کنن من پذیرایی کنم یک نفره سرو غذای ...

افراد نزدیک تری هستن برای کمک کردن.تازه عروس اونم عروسه عمه ی شوهره شما به نظره من اصلا درست نیست ک کار کنه.حالا بالاخره هر کسی یه نظری داره عزیزم 

ما معمولا خونه تازه عروس دامادا نمیریم. اونا میان خونمون. مگه اینکه خیلی نزدیک باشن مثه عمو دایی عمه و... 

در غیر این صورت یا اونا میان یا خونه پدر و مادرشون دیدار میکنیم. البته خونوادم همشون اینجورینا نه فقط مامان بابام. خودمم اینجوریم خونه بزرگترا میرم خونه کوچیکترا بیشتر صمیمی هاشون میرم

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
نه پارسال من اصلا اونا رو دعوت نکردم. خودشون به عموم زنگ زده بودن گفته بودن اگه ضایع نیست ما هم بیای ...

بهتون احترام گذاشتن خب.

ما مهمونامون همیشه خودشون زنگ میزنن میگن ما اگه تشریب دارین بیایم مثلا اونجا.

یا مثلا اگه فامیل دوری باشن یا رفت و آمد نداشته باشیم تو دید و بازدیدا اتفاقی ببینیمشون میگیم شمام تشریف بیارین حتما خونمون اونم حالا یا راغبنو تعارفو میگیرن یا نه.

در هر صورت اصلا دعوتی نیستیم. عید ندیدم کسی دعوتی باشه. حتی واسه فامیلای نزدیکم خودمون هماهنگ میکنیم ولی اونا تدارک شام رو میبینن

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
حداقل وقتی خونه عمم بودیم میتونست دعوت کنه ۱۰ دقیقه بریم طبقه بالا خونش

شاید آمادگیشو نداشته. بعدم دیگه اونقدرام خاله بازی نیس که بخوای mp3 همه رو همون شب بری چون تو یه ساختمونن. قرار نیس خونه ی همو ببینیم که. باید یه روز فاصله بیفته به نظر من. نه اینکه مثلا بری طبقه پایین خونه یکی و خود طرفتم اونجا باشه بعد مثه خاله بازی بگه حالا بیاین بالا 😅

کاش شعار ندیم من ۲۰ نفر مهمون دارم همه بگیرن بشینن منو تماشا کنن من پذیرایی کنم یک نفره سرو غذای ...

ببین نمیگیم کارش درسته‌. ولی وظیفشم نیس که شما همچین عنوانی براش بزنی. لطفشه که کمک کنه‌. خودشو میبره بالا اینجوری. بعدم معمولا از آدمای نزدیکتر یا صمیمی تر توقع کمک میره نه ایشون

2825
2823
2791
2779
2792