2777
2789

وای من چند وقت پیش یه پسر پولداری اصرار اصرار که برم ببینمش . عکس پروفایل اینستاگرام منو دیده بود که به خودمم خیلی شبیه .آقا من رفتم سر قرار . تو مسیری که میخواستم ماشینم که مدلش پایینه رو پارک کنم منو دید . من نشناختمش ، اونم نشناخت . رفتیم کافه بعد زنگ‌زد .دستم رو گرفتم بالا .‌

اینم بگم من واقعا قشنگم . یهو زارت گفت من برم توالت . گفتم بفرمایید . رفت نه دقه بعد پیام داد من رفتم . یهو یادم افتاد .آره این همونه که منو تو ماشینم دید . هیچی دیگه 

فک نکن پسر پولدار چشم دل سیره 

وای من چند وقت پیش یه پسر پولداری اصرار اصرار که برم ببینمش . عکس پروفایل اینستاگرام منو دیده بود که ...

یعنی چی من نفهمیدم که چی شد

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی من نفهمیدم که چی شد

تو مجازی پیام داد 

حالا من اصلا اهل رابطه مجازی نیستم 

یهو دیدم موجه و آدم حسابی هست 

یه چند روز صحبت کردیم 

اصرار کرد که همو کافه ببینیم 

ماشینم رو داشتم پارک میکردم 

ماشینش رو داشت پارک میکرد 

یهو همو دیدیم ولی نشناختیم 

رفتیم کافه تا منو دید یادش اومد موقع پارک من همون دخترم که ماشینم مدلش پایینه 

گفت من برم توالت و بیام 

رفت و نه دقیقه بعد پیام داد من رفتم

تو مجازی پیام داد حالا من اصلا اهل رابطه مجازی نیستم یهو دیدم موجه و آدم حسابی هست یه چند روز صحبت ک ...

خاک تو سرش😐

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خیلی خورد شدم کل کافه دلشون برای من سوخته بود . ولی من با عزت نفس اومدم بیرون زیر نگاه ها

مطمئنی خودش پولدار بوده؟ به نظر من از این پسرایی بوده که باباشون پولدارن 

خودش پولدار بود .‌شغل خفن و کارخونه دار ۳۵ سالش بود منم قشر مستضعف نیستم ولی خوب اختلاف داشتیم دیگه

چقد گدا گشنه بوده راسته میگن بعضیا هرچی پولدارتر میشن گداتر هم میشن

چقد گدا گشنه بوده راسته میگن بعضیا هرچی پولدارتر میشن گداتر هم میشن

به خدا سپردم 

کارماش رو پس میده 

من خار شدم 

یه گپ کوچولو و یه چایی و دیگه زنگ نزدن شرف داشت 

به در رفتن جلو چشم مردم

تو مجازی پیام داد حالا من اصلا اهل رابطه مجازی نیستم یهو دیدم موجه و آدم حسابی هست یه چند روز صحبت ک ...

عجب گاوی بوده بلانسبت

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
من شوهر پولداری میخوام که پولش بهم برسه وقتی نرسه به چه دردی میخوره

خوبه بیخود خودتادرگیر این مضخرفات پول خوشبختی نمیاره نکن پول که نباشه انقدردرگیر گرفتاریای فقرمیشی که عشق وعلاقه کمرنگ میشه