2821
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 60 پست
بله

من دست پام خیلی موهاش کمه کرکی و بور هم هست 

فقط می‌خوام زیر بغل و بیکینی برم 

که بیکینی فعلا روم نمیشه 

گفتم زیر بغل چند جلسه برم ببینم چجوریه 

یعنی بدون سوتین 😢 چیزی هم نمیشه انداخت رو خودمون ؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اینستا میبینی بدن بدون مو براقه الان اونجوری شدین؟

من اینجوری شدم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کندلا میرم شاتی یه سری بهم داده هربار با خودم میبرم گفت ۱۲ جلسه باید بیای ماهی یکبار ...من ۶ جلس ...

عزیزم یه سوال بعد پست شما پرسیدم اونم جواب میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چند جلسه طول کشید اون مرحله رسیدین؟

از جلسه دوم تقریبا خیلیش ریخت 

ولی از ۷ جلسه به بعد دیگه درنیومد و تمیز و براق و لطیف شد ورفتم تو شارژ سه ماهه

بعدش هم شد سالی یک بار

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ن‌نیاز نیس ک لباس دربیاری من تاپ‌میپوشم درم‌نمیارم اصن

اره میگم آخه زیر. بغل به سینه کاری نداره 

بیکینی هم خیلی دوست دارم برم ولی خجالت میکشم 🥴

حالا خوبه زایمانمم طبیعی بوده دیدنی ها رو دیدن 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از جلسه دوم تقریبا خیلیش ریخت ولی از ۷ جلسه به بعد دیگه درنیومد و تمیز و براق و لطیف شد ورفتم تو شار ...

من دستام زیاد پر مو نیست موهامم زبر سیاه نیست نازک و زرده با چندجلسه میشه؟

از جلسه دوم تقریبا خیلیش ریخت ولی از ۷ جلسه به بعد دیگه درنیومد و تمیز و براق و لطیف شد ورفتم تو شار ...

چه خوب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دست پام خیلی موهاش کمه کرکی و بور هم هست فقط می‌خوام زیر بغل و بیکینی برم که بیکینی فعلا روم نمیش ...

جاهایی که کرکی هست اصن لیزر نکن

ببین بهشون بگو میتونم شالمو بندازم رو بدنم؟ ببین چی میگن

ولی بیکینی رو برو حتمن

اولین جلسه بگذره خودت میگی چرا زودتر نکردم اینکارو

من دستام زیاد پر مو نیست موهامم زبر سیاه نیست نازک و زرده با چندجلسه میشه؟

اگه خیلی نازک و بوره اصلا نباید بری بدتر میشه

2825
2823
2791
2779
2792