2777
2789
عنوان

چرا آخه مگه ما شاخ و دم داریم

202 بازدید | 13 پست

صابخونه زنگ زده من اصلا یه شهر دیگم خونه نیستم  حالا ۶ ماه مونده به اتمام قرار داد میگه شما مجردی دیگه خبر از خونه نیس خونه رو میخوای با این شرایط چون مجردی ۳۰۰ میلیون مول پیش رو بکن ۵۰۰ میلیون کرایه هم ۱۰ میلیون اضاف میکنم اخه چه وعضیه یه خونس میخواد اندازه جاه نفت ازش پول دربیاره همش این همسایه ها با من مشکل دارن اصلا من خونه نیستم همش میگن خونه به مجرد دادی آخه مجرد مگه شاخ دم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرد بی دردسر چ اشکالی داره 

اما همسایه طبقه پایینمون مجرد پارتی کن بود پدرمون درومد آخر هفته ها صدای بلند خنده و آهنگ و ... 

ولی داداشم نمی‌داشت اعتراض کنم می‌گفت جوونن چیکارش داری 

حالا من هیچی بقیه که زن بچه دارن چی صابخونه ها بعضی هاشون واقعا بی وژدانن

الان دیگه آدم با شرافت واقعا کم پیدا میشه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️

کاری به شما ندارم ولیبله متاسفانه مجرد شاخ و دم دارهو منم بودم نمیپسندیدمهرکس می بگه نه مهم نیست ، ف ...

میتونم بپرسم چه مشکلی داره عزیزم تعجب کردم از حرف شما

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️

توهمین سایت بببین طرف مجرده یا مطلقه همین رفتار میکننمیترسن شوهرشون از دستشون دربیاد

واقعا رفتار زشتیه اتفاقا یه خانم هم بود تو ساختمون ما چون هنسرش اعتیاد داشت و چن وقت توی کمپ بود تمامی مردای متاهل مزاحمش شده بودن اوقت همونا که اینکارو کرده بودن میگفتن خونه به مجرد نباید داد

مجرد بی دردسر چ اشکالی داره اما همسایه طبقه پایینمون مجرد پارتی کن بود پدرمون درومد آخر هفته ها صدای ...

بخدا من درماه ۱۴ روز خونم اون ۱۴ روزم تهش دوتا رفیقام بیان پیشم هیچکاری نمیکنم نمیدونم اینا چشونه 

اساس کشی خیلی برام سخته چون مرخصی ندارم و...

شاید اسباب کشی چند وقت طول بکشه اما اذیت های صاحبخونتون تازه شروع شده و همینطور که گفتین همسایه ها هم با شما مشکل دارن،اگر خونه رو عوض کنید حداقل آرامش دارید