صابخونه زنگ زده من اصلا یه شهر دیگم خونه نیستم حالا ۶ ماه مونده به اتمام قرار داد میگه شما مجردی دیگه خبر از خونه نیس خونه رو میخوای با این شرایط چون مجردی ۳۰۰ میلیون مول پیش رو بکن ۵۰۰ میلیون کرایه هم ۱۰ میلیون اضاف میکنم اخه چه وعضیه یه خونس میخواد اندازه جاه نفت ازش پول دربیاره همش این همسایه ها با من مشکل دارن اصلا من خونه نیستم همش میگن خونه به مجرد دادی آخه مجرد مگه شاخ دم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توهمین سایت بببین طرف مجرده یا مطلقه همین رفتار میکننمیترسن شوهرشون از دستشون دربیاد
واقعا رفتار زشتیه اتفاقا یه خانم هم بود تو ساختمون ما چون هنسرش اعتیاد داشت و چن وقت توی کمپ بود تمامی مردای متاهل مزاحمش شده بودن اوقت همونا که اینکارو کرده بودن میگفتن خونه به مجرد نباید داد
شاید اسباب کشی چند وقت طول بکشه اما اذیت های صاحبخونتون تازه شروع شده و همینطور که گفتین همسایه ها هم با شما مشکل دارن،اگر خونه رو عوض کنید حداقل آرامش دارید