2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم از اسم مدرسه و ماه مهر متنفرمممممم چون یه مشت آدم عوضی و عقده ای حسوددد شدن دوستام

کات کن باهاشون رفیق بد واقعا رو روحیه ادم تاثیر میزاره ‌. امتحانا هم ک هنوز کتابارو ندادن میگن فردا امتحان دارید

کات کن باهاشون رفیق بد واقعا رو روحیه ادم تاثیر میزاره ‌. امتحانا هم ک هنوز کتابارو ندادن میگن فردا ...

ببین توی یه شرایط افتضاهی گیر افتادم خودم از خدامه و خیلی روی روحیم تاثیر گذاشته حرفاشون هر روز تو ذهنم تکرار میشه و خودمو نفرین میکنم که باهاشون دوست شدم ولی نمیتونم کات کنم واقعا از خودم متنفر شدم

کات کن باهاشون رفیق بد واقعا رو روحیه ادم تاثیر میزاره ‌. امتحانا هم ک هنوز کتابارو ندادن میگن فردا ...

بخدا قبل امتحان فارسی یکیشون یه حرفی زد بهم وسط امتحان شوک بودم اصلا نمیدونستم دارم چی مینویسم و همینجوری مونده بودم

ببین توی یه شرایط افتضاهی گیر افتادم خودم از خدامه و خیلی روی روحیم تاثیر گذاشته حرفاشون هر روز تو ذ ...

اخه چرا نمیتونی با دخترای خوب بگرد کمتر برو سمت اونا هر وقت اومدن طرفت تو برو س سمت دیگه اصلا بهشون محل نده