2777
2789
عنوان

پزشکی شهر دور یا پشت موندن

168 بازدید | 27 پست

رتبه ام ۲۷۰۰ منطقه یکه و از این عشق پزشکی هام به رشته دیگه نمیتونم فکر کنم برای بستن ته لیستم مشاورم میگه شهر دور مثل زاهدان و یاسوج و بوشهر(روزانه) می‌زنی یا پست میمونی؟ دو دلم امسال سال اولم بوده ولی خیلی اذیت شدم سر قوانین و اینا از پشت موندن میترسم با شرایط سال بعد ولی شهر دور هم نمیتونم …. میکه اگه نزنی ممکنه انتخاب رشته بدبینانه شه مردود شی حتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکی شهر دور

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پزشکی دور

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

شاید سال آینده کمتر بخوان

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شوخیه دیگه؟ نه بگید شوخیه💀💀پزشکی آوزدی اون سر دنیا هم بود بروووو دختررر مگه چقدر این موقعیت پیش می ...

شوخیه مگه بزاری بریییییی

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

پشت نمون پشت نمونپشت نمونپشت نمونپشت نمونخودم مشاورتحصیلیم

میگم من دارم میرم دوازدهم

توصیه ای دارید بکنید

من یکم به دامپزشکی علاقه دارم تا الان هم تقریبا هیچی بارم نیست

به نظرتون میتونم؟گیراییم بد نیست مخصوصا تو زیست