2777
2789

مثلا من امشب در کنار مشکلات شخصیم و استرس کنکور و اینا خیلی ذهنم درگیر اینه که چرا از همون بچگی بیشتر عمرمو تنها بودم از صبح تا بعد از ظهر از همون سن کم خونه تنها میموندم چون مامانمم شاغله بعد تک فرزندم هستم نصف فامیلامون شهر دیگن اونایی که اینجان فوقش ماهی یبار ببینیمشون هیچوقتم تو بچگی منو نگه نداشتن ینی الان از دوستام میشنوم که با مامانبزرگاشون بزرگ شدن کلا ولی من اصلا اینجوری نبودم اصلا دلشون نمیخواست ینی

تک فرزندم هستم اختلاف سنیمم با مامان بابام یکم بالاست مثلا امشب ساعت ۹ و نیم ، ۱۰ پاشدن رفتن خوابیدن من تنها نشستم الکی با فیلم خودمم سرگرم کردم یکم اصلنم نمیتونم باهاشون بسازم تازگیا مخصوصا با بابام

هعیییی اینم زندگیه منه دیگه شما چخبر در چه حالید به چی فک میکنید؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم امروز که از سرکار امد خستگیشو سر من خالی کرد منو زد خیلیییی فش و حرفای بدی زد لباسمم پاره کرد قران پرت کرد زمین و پارش کرد ازش ناراحت نیستم چون هیچ حسی دیگه بهش ندارم از این ناراحتم که نمتونم کاری کنم 😭😭😭

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
من بابام انگشتای دستش درد میکنه بخاطر کار زیادنمیدونم براش چیکار کنم‌..

آخی خدا حفظش کنه

یه پماد ویسک هست اون یا مشابه‌ش واسه درد موضعی خوبه نمیدونم واسه این داستانم جواب بده یا نه

شوهرم امروز که از سرکار امد خستگیشو سر من خالی کرد منو زد خیلیییی فش و حرفای بدی زد لباسمم پاره کرد ...

فقط خودمو سپردم بخدا چون هیچ احدی رو جز اون ندارم😭😭

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

دغدغم زیاده واقعا ر

رتبه کنکورم 

دانشگاهی ک میرم 

هزینه دانشگاه و خوابگاه چون خ نمیتونم رو خانواده حساب کنم 

همین امروزم ک حقوق گرفتم از شانسم گوشیم شکست 

قشنگ هر چی سنگه مال پای لنگه شده

آخی خدا حفظش کنهیه پماد ویسک هست اون یا مشابه‌ش واسه درد موضعی خوبه نمیدونم واسه این داستانم جواب بد ...

دورت بگردم ان شالله 

ان شالله فردا یسر برم داروخونه ببینم چی واسش خوبه 

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

خیلی دلم تنگ مادرمه 

یه اتفاقی افتاده روم نمیشه برم پیشش با اینکه تنهاست 💔🥀

چقدر بده شرمندگی

قربون خدا برم مگه من کیو شرمنده کرده بودم اینطور خودم شرمنده مادرمم😔😔😔😔😔😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...