2777
2789
عنوان

کیا امشب دلشون گرفته بیاین از دغدغه هامون به همدیگه بگیم سبک شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم امروز که از سرکار امد خستگیشو سر من خالی کرد منو زد خیلیییی فش و حرفای بدی زد لباسمم پاره کرد ...

ای وای الان خوبی؟

نمیتونی کاری کنی جدا شی فک نکنم امیدی به درست شدنش باشه ها وقتی بی دلیل دست روت بلند میکنه

بچه دارین؟

خیلی دلم گرفته با نمره کتبی خوب ازمون استخدامی رو رد شدم الان تو گروها هستم هنوز لفت ندادم 

با نصف نمره ی من قبول شدن چون ضریب تدریس داشتن 🥺 خیلیاشون مدرک رست کردن اصلا سابقه تدریس نداشتن 😭 

منم میتونستم الکی براخودم سابقه درست کنم 

پارسال هم بااختلاف ۲نمره رد شدم .

دلم قد یک دنیا گرفته .همش بغض دارم. دلم برای اون روزایی میسوزع که ۱۰. ۱۲ساعت درس میخوندم اخرشم همه ی کسایی ک با نمرات خیلی کمتر بودن قبول شدن😭😭😭

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خدا خودش برات معجزه کنه انشالله

ممنون نمیدونم چرا خدا کاری نمیکنه برام چون ی داداش دارم که بچگی و نوجونیم حرومم کرد والان هم هرچی میشکم تخصیر اونه نه خدا روقبول داره نه پیغمبر نمیدونم چرا خدا جوابشون نمیده ولی حتما حکمته 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
استارتر به نظرتون شخصی که روی دختری حساس هستن یعنی احساسشون به اون دختر چیه؟چرا این رفتار رو دارن؟با ...

عزیزم به نظر من یا میخواد اینجوری به دختره نشون بده که بهش علاقه داره ینی عمدیه حساسیتش

یا هم ناخودآگاهه که احتمالش کمه

یا هم تعصب الکی

چقد دلم گرفتبرو به نظرم مادره میبخشتت

الانم مطمئنم ازمن ناراحتی بدل نداره

خودم سرم پایینه....💔💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀🥀

لعنت بهم چقدر باعث درد و غم خانوادم شدم💔

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

ای وای الان خوبی؟نمیتونی کاری کنی جدا شی فک نکنم امیدی به درست شدنش باشه ها وقتی بی دلیل دست روت بلن ...

هرهفته ب ناحق کتک میخورم مثل امروز که هیچ کاری نکردم بقران قسم هیچ امد مثل وحشیها افتاد بهم چندین بار پرده گوشم پاره کرد 😭من خونوادم بدتر از این شوهرم هستن وااگه جدا بشم نمیزارن تنها زندگی کنم منو میبرن شکنجم میکنن بابام هم فوت شده😭خلاصه تنها ویتیم و بی کسم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.