2777
2789
عنوان

کیا امشب دلشون گرفته بیاین از دغدغه هامون به همدیگه بگیم سبک شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 50 پست
چیکار کردی مگه اگه خواستی بگوخب اون که پیشقدم شده یکی دوبار ببینین همو فراموش میکنی شماهم

یه موردی پیش اومد فهمید دستمون خیلی خالیه و ...

حالا هی میپرسه فلان مشکلت اذیتت نمیکنه؟

خدا شاهده خودشم نداشت کمکمون کنه

ولی خب نگرانم شد💔💔💔💔

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

دختر منم ۳۸ سال باهام اختلاف سنی داره یعنی ان شاءالله به سن تو برسه همینطور ناراحت میشه که اختلاف سن ...

اینکه همسرتون آدم خوبی باشه و باهاش رابطه خوبی داشته باشی اینکه حامی باشین واسش اینکه همه مسئولیت‌ های زندگی رو دوش شما نباشه خیلی مهمه

لطفا به فکر خودتون باشین به فکر سلامتتون روان تون به روز کردن عقاید و طرز فکرتون سالم باشین 

روحیه تون رو بالا نگه دارین پایه‌اش باشین اهل خوش گذرونی باشین

این چیزا خیلی مهمه اگه اینا باشه من فک نمیکنم اختلاف سنی اهمیت زیادی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزم اینقد تنهام که با این حرفت اشکم درامد اخه هچکی رو ندارم دلداریم بده هیچکسو ندارم😭😭😭

قربونت برم من نگو اینجوری خیلی مراقب خودت باش

من شرایطم با شما یکی نیست اما بخدا یادم نمیاد آخرین باری که پیش بقیه حتی پیش مامانم ابراز ناراحتی کردم گریه کردم کی بود چون منم حس اینکه کسی دلداریم بده رو تا حالا از هیچکس نگرفتم همیشه تو شادی و غم تنهای تنها بودم میدونی چند شب انقد حالم بد بود انقد گریه کردم فک میکردم به صبح نمیرسم نمیتونم دووم بیارم ولی گذشت تموم شد

از خدا میخوام انقد خوشبخت و خوشحال باشی که همه ی این روزا یادت بره

یه موردی پیش اومد فهمید دستمون خیلی خالیه و ...حالا هی میپرسه فلان مشکلت اذیتت نمیکنه؟خدا شاهده خودش ...

ای بابا..

خب خداروشکر گذشت ایشالا اون مشکلم حل شده باشه بهش اطمینان بده که همچی خوبه

قربونت برم من نگو اینجوری خیلی مراقب خودت باشمن شرایطم با شما یکی نیست اما بخدا یادم نمیاد آخرین بار ...

ممنون عزیزم  امیدوارم هیچ وقت دیگه چشات گریون نشه الهی بحق امام حسین خوشبخت و موفق باشی درتمام مراحل زندگیت باشی فدای دل مهربونت عزیزم🫂

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.