2777
2789
عنوان

کیا امشب دلشون گرفته بیاین از دغدغه هامون به همدیگه بگیم سبک شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 50 پست
خیلی دلم گرفته با نمره کتبی خوب ازمون استخدامی رو رد شدم الان تو گروها هستم هنوز لفت ندادم با نصف نم ...

خیلی سخته تلاش کنی و به نتیحه ای که میخوای نرسی

میفهمتت

ولی من مطمئنم زحمت هدر رفتنی نیست بالاخره یه جا تاثیرشو میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم مطمئنم ازمن ناراحتی بدل ندارهخودم سرم پایینه....💔💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀🥀لعنت بهم چقدر باعث درد و غ ...

پس برو پیشش بخدا خوشحال میشه دوروز دنیا ارزش نداره با مامانت قهر باشی

منم خیلییی وقتا بحثمون میشه کاری میکنم حرفی میزنم که بعدا پشیمون میشم اما مامانا خیلی زود میبخشن

هرهفته ب ناحق کتک میخورم مثل امروز که هیچ کاری نکردم بقران قسم هیچ امد مثل وحشیها افتاد بهم چندین با ...

الهی بمیرم من(:♥️

توروخدا قوی باش ایشالا خدا یه راهی جلو پات بزاره

پس برو پیشش بخدا خوشحال میشه دوروز دنیا ارزش نداره با مامانت قهر باشیمنم خیلییی وقتا بحثمون میشه کار ...

قهر نیستیم والا💔زنگ میزنه دعوتمون کنه من ج نمیدم از خجالت آب میشم صداشو میشنوم....خیلی سرم پایینه

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

خدا صبرش زیاده ولی مطمعن باش یجایی جوابش میده آره بعدا شاید حکمتش بفهمی

اره مطمینم امامن دارم از بین میرم از بچگی تا الان دارم زجر میکشم بچگی از برادر الان از شوهر 😭

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
قهر نیستیم والا💔زنگ میزنه دعوتمون کنه من ج نمیدم از خجالت آب میشم صداشو میشنوم....خیلی سرم پایینه

چیکار کردی مگه اگه خواستی بگو

خب اون که پیشقدم شده یکی دوبار ببینین همو فراموش میکنی شماهم

خدا صبرش زیاده ولی مطمعن باش یجایی جوابش میده آره بعدا شاید حکمتش بفهمی

فقط یچیز دلم اروم میکنه یکم اینکه خدا جواب برادر بی دین و ایمونم رو بده جواب بد خیلی بد چون هرچی کشیدم تخصیر خود عوضیشه 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
الهی بمیرم من(:♥️توروخدا قوی باش ایشالا خدا یه راهی جلو پات بزاره

خدانکنه عزیزم اینقد تنهام که با این حرفت اشکم درامد اخه هچکی رو ندارم دلداریم بده هیچکسو ندارم😭😭😭