پناه55 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 618 عنوان خانما چرا پست اینجوری شده نمیشه رهگیری کرد 52 بازدید | 11 پست هی بارکد میده میزنم میگه اشتباهه 1404/06/11 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلتنگتم_تاهمیشه عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 4354 خب حتما کدت اشتباس تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
پناه55 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 618 بارکد یکی دو روز بعد از ارسال قابل پیگیریه یا خدا قبلاً اینجوری نبود کد نمیخواست
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15551 قبل وارد کردن کیبوردتو انگلیسی کن بعد وارد کن عددا رو قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
دلتنگتم_تاهمیشه عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 4354 بارکد یکی دو روز بعد از ارسال قابل پیگیریه تا یکماه تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
پناه55 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 618 بارکد یکی دو روز بعد از ارسال قابل پیگیریه بارکد نه کد امنیتی منظورمه
پناه55 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 618 قبل وارد کردن کیبوردتو انگلیسی کن بعد وارد کن عددا رو خودش کد امنیتی میده اونا نزنم
chiicaa عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 952 یا خدا قبلاً اینجوری نبود کد نمیخواست جدیدا اینطور شده یکی دو روز دیگه کد رهگیری بزن
chiicaa عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 952 بارکد نه کد امنیتی منظورمه آهان حتما اشتباه میزنی بزرگ و کوچیک بودن کلمات مهمه
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15551 خودش کد امنیتی میده اونا نزنم اره اونا رو ک حتما باید بزنی و حتما باید کیبوردت رو انگلیسی باشه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑