2777
2789
عنوان

مگه میشه هیچ پسری سمت من نیاد اخه

161 بازدید | 18 پست

خانما الان ۲۲سالمه و تا حالا با هیچچچچچچ پسری دوست نیودم و نیستم و حتی پشنهاد هم نداشتم 

البته عیر از پیشنهاد مجازی، ینی پینشهاد مجازی داشت ولی خب رد کردم

(  اینو نگفتم که بگم دختر خوبیم و پاکم و.... اصلا و ابدا ادعای پاکی و خوب بودن ندارم ، برعکس حس میکنم عقب موندم،) آدم نباید تک بعدی بره حلو تو زندگیش ، از سبک زندگی الانم راصی نیستم به هیچچچچچ وجه 

خواستگار سنتی دارم، ظاهرم خوبه و.... ولی خب انگار از چهرم میفهمن اهل این چیزا نیستم ، یکم اعتماد بتفسم کمه و اضطراب اجتماعی دارم ، از بیرون انگار خودمو میگیرم درصورتی که اینطوری نیست 

که البته دارم رو خودم کار میکنم 

بگذریم.....

حالا اینا هیچی 

من این مسئله همش تو مهمه 

با خودم فکر میکنم ایرادم چیه که هیچ پسری سمتم نمیاد 

همش دارم با خودم کلنجار میرم

هزار تا فکر میاد تو ذهنم 

میگم شاید انرژی زنانه ندازم 

شاید جذاب نیستم 

شاید ترسناکم

و......

نطر شما چیه 

مگه میشه هیچ پسری سمت یه دختر نیاد 

اصن هرچقدم داغون 

چطور میشه چنین چیزی اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه با این وضعیت اقتصادی کاهش کیفیت کلی تعداد قابل توجهی از دخترا و هزینه ها و توقعات زیاد جامعه از پسر در ازدواج کلن پسری با همچین دیدگاهی کم شده و این مختص به شما فقط نیست انگاری پسرا یا کلن بیخیال روابط با جنس مخالف شدن یا سمت روابط سطحی رفتن دیگه نباید توقع اون جوانمردی و جنتلمن بودن رو خیلی از پسرا داشت همون‌طور که اونا در خیلی از موارد کوتاه اومدن و پذیرفتن شرایط تغییر کرده 

هرچند امیدوارم به اونی که میخواید برسید

😂

عالی گفتی

فک میکنه این دخترایی که دور ورشون پر پسره ، همشون پسرا اومدن جلو نهههه اون دخترا خیلی بلان 

آخرشونم روشن و خوشه چون راه درستو دارن میرن

من و امثال من که فک میکردیم سر به زیری خوبه باختیم بدم باختیم پشیمونم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂