2777
2789
عنوان

يزدياي عزيز ميشه چند لحظه بيايين

90 بازدید | 11 پست

دوستاي گلم ما اومديم يزد خونه گرفتيم تا فردا غروب 

حالا ميخوايم بريم جاهاي ديدني و بازار كجاها بريم سوغاتي چي بخريم 

A heart ❤️that loves 💏is always young

فکرکردم نوشتی یزیدی ها 

میگم هن چی میگه😂😂😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید دخمه.بازار شاهزاده فاضل .آتشکده .سوغاتی هم ترمه عالیه اگرم پولش رو دارید طلا بخرید تو بازار شاهزاده فاضل قشنگه طلاهاش

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
برید دخمه.بازار شاهزاده فاضل .آتشکده .سوغاتی هم ترمه عالیه اگرم پولش رو دارید طلا بخرید تو بازار شاه ...

مرسي عزيزم 

اين جاهايي كه گفتي ورودي چقدر ميگيرن 

بجز ترمه خوراكي چي بخريم 

مرسي عزيزم  اين جاهايي كه گفتي ورودي چقدر ميگيرن  بجز ترمه خوراكي چي بخريم

ورودی مجانیه😂خونه ما نزدیک دخمه هست تشریف بیارید ماشهرستان هستیم ولی یزد خونه داریم

هتل های سنتی یزدم خوبه هتل والی عالیه

تپه های ماسه ای که روش ماشین سواری هم میکنن خوبه

باغ دولت آبادم برید ولی ورودی داره نمیدونم چنده

خوراکی هم شیرینی های یزد رو بخرید واسه سوغاتی هم خوبه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

پشمک .قطاب.باقلوا.حاج بادوم وفالوده یزدی خوشمزس

ورودی مجانیه😂خونه ما نزدیک دخمه هست تشریف بیارید ماشهرستان هستیم ولی یزد خونه داریم هتل های سنتی ی ...

قربون دستت خانومي خونه گرفتيم 

مرسي كه جواب دادي 🌹❤️

باغ دولت آباد وردی زیر 10تومن است حمام خان زندان اسکندر بازار قدیم یزد حتما برین قبرستان زرتشتی ها دخمه که مجانی است شیرینی اصلی حاجی خلیفه طرف میچماق است هم شیرینی بخرین هم بازار قدیم یزد میبینین شیرینی حاجی خلیفه اصلی هم اونجاست دیگه مشخصه

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
صفاییه هم فست فود های بی نظیر داره و بابا بستنی هم تو میدان باهنر خوشمزه ترین بستنی هایی یزد است

مرسي عزيزم هرچي خوشمزه  جات بود گفتي ايول 🐥😻❤️