2777
2789

از روز اول خونواده اش با من مشکل داشتن دوماه پیش موقع رفتن به خونه مادرش تو ماشین با من دعوا کرد اونم چود قبلش مادرش بهش زنگ زده بود و پرش کرده بود خلاصه کار به دعوا تو جمع خونواده اش کشید و مادرش مظلوم نمایی کرد گفت من تقصیری ندارم و از اون روز با من قهره و شوهرم مارو نمیبره خونه مادرش خودش تنهایی میره ولی حق رو به من داذ گفت تو تقصیری نداری اما با این حال با من خیلی سرد شده انگار غریبه ایم باهم دیگه مثل قبل نیستیم الان تقصیر من چیه این وسط خونواده اش با من مشکل دارن؟؟ اینم بگم از اون مردایی که خونواده اش مخصوصا پدر مادرش هر چی باشن خوبن نباید چیزی گفت اصلا بدیای خونواده اش رو نمیبینه منم موندم چیکار کنم این وسط داره زندگیمون رو بخاطر خونواده اش خراب میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون همین..... هستند. برای خودت شاد باش .فکر نکن بشون

میخوام برا خودم زندگی کنم وقتی جو خونه مون رو میبینم شوهرم مثل قبل با من حرف نمیزنه رفتاراش مثل قبل نیس چیکار کنم؟

اصلا بد والدینشو جلوشون نگو به هیچ وجه

منم مث تو بودم

اگر به جاش ازشون تعریف کنی و به سوهرت کاملا بفهمونی که تو کاملا دوسشون داری قضیه عکس میشه و اگر اونا پشتت بد بگن 

از تو دفاع میکنه و به سمتت جذب میشه

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

اصلا بد والدینشو جلوشون نگو به هیچ وجهمنم مث تو بودماگر به جاش ازشون تعریف کنی و به سوهرت کاملا بفهم ...

اونا خیلیییی سیاست دارن مخصوصا مادر و خواهرش تو این مدت دوبار تو مراسم یکی از فامیلاشون همدیگه رو دیدیم اصلا با من و بچه ام حرف نزدن ولی وقتی همسرم اومد بچه ام رو بغل کردن 😐یعنی بد من رو نمیگن ولی یکاری میکنن من بد بشم یعنی با پنبه سر میبرن

اونا خیلیییی سیاست دارن مخصوصا مادر و خواهرش تو این مدت دوبار تو مراسم یکی از فامیلاشون همدیگه رو دی ...

تتو هم مث خودشون باش

جلو شوهرت باهاشون فوقالعاده باش

مطمئن باش جواب میده🎀

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧