2777
2789

؟

یا از بچه تون بدتون بیاد؟ من هر ماه سر پزیودی همین داستانو دارم..... یه دست دعوا با شوهره... با بچه ها دعوا ازشون متنفر میشم.... خسته شدم.

دوس دارم فرار کنم از زندگیم سر ب بیابو بذارم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اره زیاد مخصوصا سه چهار سال اخری 😔😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان من حس میکنم پشیمونه همش میگه بچه بدرد ادم نمیخوره 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫤هیییییی. دعوا با شوهر، بدخلقی با بچه ها، سبخونک زدن به گذشته مزخرف و هیی مرور کردنش و نفرت از ادماای که آزارم دادن. هی تکرار و تکرار میشع. اتفاقا امشب فکر میکردم کلا دوهفته حالم خوبه. دو هفته مونده به پریودی حال سگگگگ منم شروع میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اره زیاد مخصوصا سه چهار سال اخری 😔😔

ویرانگر آخریت چند سالشه😢 الان نزدیک پریودهم هستم اصن ب خدا اینقد اعصابم خورده احساس میکنم یه چیزی داره از داخل مغزمو فشار میده... بعد این کوچیکه نمیخوابه بزرگه ناسازگاری میکنه. بزرگه کاملا رو مود منه یکم بد اخلاق شم فورا گارد میگیره😭😭😭😭😭 خسته م

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

زود ازدواج و بچه دار شدی؟؟ 

یا افسرده شدی؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

عزیزم پدر و مادر بدون خواست بچه، اونو به دنیا آوردن، پس باید در هر شرایطی عاشق، حامی و مأمن بچه هاشون باشن. اگه قرار باشه یه مادر به خاطر پریودی بچهٔ بی گناه را مورد خشونت و آزار و اذیت قرار بده، ببخشید ولی بی خود کرده که اونو به دنیا آورده. 🤕🤕🤕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

🫤هیییییی. دعوا با شوهر، بدخلقی با بچه ها، سبخونک زدن به گذشته مزخرف و هیی مرور کردنش و نفرت از ادما ...

دو هفته خیلیه باز خدا رو شکر برا من ۵-۶ روزه روزای سگیم.... بلا نسبت شما

بله به شدت ولی ن بخاطر وجود خود بچه هام

بخاطر پدرشون

وگرنه بچه هام تنها افراد مهم زندگیم هستن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

عزیزم پدر و مادر بدون خواست بچه، اونو به دنیا آوردن، پس باید در هر شرایطی عاشق، حامی و مأمن بچه هاشو ...

ببین نمیدونم چند سالته بچه داری یا نه... ولی اینا ک میگی تو حرف قشنگه ادم ی جایی لبریز میشه

دو هفته خیلیه باز خدا رو شکر برا من ۵-۶ روزه روزای سگیم.... بلا نسبت شما

دیگه اون پنح شش روز بع اوح میرسع. هفته قبلیش منتظر جرقه هست که ماشاللله همه فندک به دستن اطراف من😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

زود ازدواج و بچه دار شدی؟؟ یا افسرده شدی؟؟

نه زود که نه ۳۰- ۳۵ بچه دار شدم. ولی دست تنهام شوهرمم همش تو اینستاس . دست اینا رو نمیگیره تا به پارک ببده. ۲۴ ساعتی آویزون منن 😭😭😭😭 از جون خودم بیزار شدم