2777
2789
عنوان

بیکاری و درماندگی

122 بازدید | 24 پست

۲۰ سالمه و هنوز نتونستم دستم تو جیب خودم باشه ، برا یه قرون پول باید به بابام که یه کارگره التماس کنم همش منت میزاره، هرچی دنبال کار میگردم جور نمیشه ، حقوق ها کمه کلشو باید بدم کرایه ، اوضاع خراب شده پول بیرون رفتن هم ندارم دیگه ، موهام خیلی داره میریزه اصلا پولی نمی‌مونه برم دکتر ، چه آنلاین چه حضوری هرچی گشتم کار پیدا نکردم تو این شهرستان، کلا افسردگی گرفتم کل تابستون سرم تو گوشی بوده اموزش ببینم تو خونه کار کنم که آخرش فهمیدم بی فایدست،  کلا احساس پوچی میکنم و نمیدونم چه غلطی کنم دیگه رسیدم تهش 💔💔❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همین سه ماه رو میرفتی کارخونه ها کار میکردی

ما لامصب خونمون از همه جا دوره اصلا کار پیدا نمیشه که برم ، حداقل کرایه ای که بخام بدم در ماه ۲ میلیون میشه،  شهرستان حقوق زیادی نمیدن 

دوره میکاپ و شینیون و ناخن کاری من خریدم بهت رایگان میدم بهم درخواست بده اگر خواستی دوره نقاشی و طرا ...

نه دستت درد نکنه ،خودمم قبلا اموزش میخاستم ببینم ولی وقتی سرمایه نباشه چه فایده❤️‍🩹

ما لامصب خونمون از همه جا دوره اصلا کار پیدا نمیشه که برم ، حداقل کرایه ای که بخام بدم در ماه ۲ میلی ...

منم شهرستانم کارخونه ها درسته بیرون شهرن ولی طبق قانون باید حقوق قانون کار بدن و بیمه کنن  و خوبیشم اینه خودشون سرویس میدن