2777
2789

۲۰سالمه و پدرم ۲۰ساله مستاجره نزدیک تموم شدن قرارداد که میشه استرس و افسردگی میگیرم که خدایا امسال صاحب خونه بزاره بمونیم یا اگه نزاره خونه پیدا میشه نسبت به پولمون یا نه قراره چه خونه ای گیرمون بیاد بچه تر بودم نمیفهمیدم این استرسارو نداشتم ولی الان دیگه خسته شدم(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربط دارع الان بابات معتادباشه شوهراینده تم باید معتادباشه!!!!!

نمیدونم میگن توکه بابات خونه نداشت توقع هم نداشته باش یا از خاستگارام نمیپرسم خونه دارن یا نه میترسم بگن مگه بابات خونه داره 

نمیدونم میگن توکه بابات خونه نداشت توقع هم نداشته باش یا از خاستگارام نمیپرسم خونه دارن یا نه میترسم ...

متأسفانه همینطوره. پدرمن نتونسته موتور وماشین برونه دامادکوچیکمونم همینطوره یه روز که خواهرم سرش منت گذاشته بود گفته بود بابات رونده که ازمن انتظارداری؟

عروس خاله م مستاجر بودن داماد خونه داشت که هیچ تو بله برون گفتن نصفش رو هم باید بزنین به نامش و زدن!

ادم حسابی باشه این فکرا رو نمیکنه شما خودتو در بقیه موارد ارتقا بده

نمیشه قضاوت کرد من بابام همه چیز داشت شوهرم هیچی الان با تلاش همه چیز داریم وضع بابام بسیار خوبه

اما میشناسم کسی که پدرش خونه نداشت مستاجر بود خون خانواده شوهرش کرده بود تو شیشه که خونه بخرید برام

چیزی ک پدرش ۴۰ سال نداشت از جوون مردم میخاست 

زن داداش من تو خونه پدرش، خونه ۴۰ متری اجاره ای زندگی میکردن 

ما خودمون خونه داشتیم ۱۵۰متری بود 

رفتیم خواستگاری ،زنداداشم خونه مارو مسخره کرد که اندازه قوطی کبریته خونتون 

ولی داداشم هیچی نگفت ،گفت تمام تلاشمو میکنم خونه بزرگی براتون بگیرم 

یک و نیم سال بعد ازدواجشون ،داداشم خونه نوساز گرفت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من خودم اگر بخام بازم این شرایطو تحمل کن خونه پدرم میمونم چون هرسال اسباب کشی واقعا عذاب اوره ولی خوب خیلیا تو این دوره زمونه واقعا نمیتونن خونه بخرن اونم اول زندگی 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤