2777
2789

این اواخر یکی از خانم های مسن فامیلمون سر یه سری مسایل زن و شوهر  با هم نساختن دیگه شوهره نمیاد خونه و حقوق بازنشستگی رو که خودش خرج میکنه. زن بیچاره دیگه همیشه خونه دار بوده و کلی هم مریضه الان مجبور شده میره کارخونه کارگری میکنه. 

یه مورد دیگه م یکی از دوستای نزدیکم بود. خیلی با هم خوب بودن. اصلا شوهره خیلی بامحبت و خانواده دوست. خانمم صددرصد بهش اعتماد داشته. بعد همینجور اتفاقی گوشیشو واسه یه کاری لازم داشته فهمیده مدتهاس با یه زن در ارتباطه و کلا شوکه شده و زندگیشون بهم ریخته و هیچ چیز هم به اسمش نیس الان واقعا بنده خدا که تحصیلکرده هم هس و بخاطر بچه ها نرفته بود سر کار الان واقعا بیچاره مستاصله. خلاصه سعی کنین اگه یه روز شوهر تون اینکارو باهاتون کرد نابود نشین و بتونین رو پای خودتون واییسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه این مردا رو

کاش نهضت نه به ازدواج راه بیفته زنا به این راحتی قبول نکنن ازدواج کنن مگر اول یه چی به نامشون بشه

بعدش عین یتیمان میشن نصف زنا نه شوهره رفتار درستی داره نه خونه پدر جایی داره

خیلی پیچیده نیست

اولا که خانومِ برای درمانش راحت از بیمه آقا میتونه استفاده کنه

دوم هم بره درخواست نفقه بده به راحتی حقوق همسرشو نصف میکنن یا دو سومشو به خانوم پرداخت میشه

متاسفانه خانمها معمولن احساسی برخورد میکنن،میگن مگه من و اون داریم،در صورتیکه واقعن داریم،هر چیزی جای خودش،درمورد اون فامیل دومتون،وقتی خیانت فهمید نباید به روش میاورد پول میگرفت از یارو بعد قبحش و میریخت

تو چه قشنگی😍...

شما خودت چه کاری تونستی بکنی؟ پس انداز داری یا شاغلی

مال زندگی خودم نیس من خودم شاغلم و خدا رو شکر وابسته به شوهرم نیستم. ولی خب اینا رو دیدم واقعا گفتم زن باید از لحاظ مالی زیاد وابسته به شوهرش نباشه

خیلی پیچیده نیستاولا که خانومِ برای درمانش راحت از بیمه آقا میتونه استفاده کنهدوم هم بره درخواست نفق ...

واقعا راحته؟

من شوهرم حیلی اذیتم میکنه حقوق بگیره بخام جپثدا شم راحت میتونم دریافتی بگیرم ازش . بچه هامو میخام ببرم

واقعا راحته؟من شوهرم حیلی اذیتم میکنه حقوق بگیره بخام جپثدا شم راحت میتونم دریافتی بگیرم ازش . بچه ه ...

اگه رسما جدا بشید به شما دیگه نفقه تعلق نمیگیره فقط به بچه هاتون تعلق میگیره