2777
2789
عنوان

عشق دوطرفه خیلی مهمه

71 بازدید | 13 پست

من با کسی زندگی میکنم ک خیلی دوستم داره عاشقمه ارامش میگیره ازم ولی من سرد و خیلی دوست دارم عاشق میشدم سنتی ازدواج نمیکردم 

هرکار میکنم تو دلم نمیره 

ده ساله ازدواج کردیم 

حالا بحث عشق و عاشقی قبل از ازدواج نیست همیشه، بحث به دل نشستنه، متاسفانه بعضیارو هرکار کنی به دلت نمیشینن اونطور که باید، کاش بهتر بود اوضاعتون، امیدوارم یطوری دلت گرم شه، ولی تعهد رو باید حفظ کنی چون به هر حال بله گفتی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بحث عشق و عاشقی قبل از ازدواج نیست همیشه، بحث به دل نشستنه، متاسفانه بعضیارو هرکار کنی به دلت ن ...

اره واقعا دیگه چشممو بستم ولی میدونی دلت میخاد نگاش ک میکنی قند دلت اب بشه چ حس خوبیه

اره واقعا دیگه چشممو بستم ولی میدونی دلت میخاد نگاش ک میکنی قند دلت اب بشه چ حس خوبیه

همین که زندگیتون سر جاشه و دوست داره خیلیه بخدا ناشکری نکن، ما که همو دوست داشتیم مثلاا تهش بهم خیانت کرد و رفت، همه چیزم به اون قند اب شدنه نیست واقعا.

ما ک مثلا عاشق بودیم چکار کردیم؟نا شکری نکن همین ک شوهرت دوستت داره کافی هستش

حداقل نگاش ک میکنی دلت براش غنج میره 

جدا از وقتایی ک تو زندگی همه مشکل هست ک ادما ازهم متنفربشن ولی لحظه های خوشی خیلی خوبه گرم باشی

حداقل نگاش ک میکنی دلت براش غنج میره جدا از وقتایی ک تو زندگی همه مشکل هست ک ادما ازهم متنفربشن ولی ...

هیچی از عشقی ک بهش داشتم نموند ار بس خودش خانوادش عذابم دادن روزی صد بار میگم غلط کردم کاش بله نمیدادم.تا تجربه نکنی متوجه نمیشی 

همین که زندگیتون سر جاشه و دوست داره خیلیه بخدا ناشکری نکن، ما که همو دوست داشتیم مثلاا تهش بهم خیان ...

اره خداروشکر ولی همه چی زندگی ار خودمم هست ماشین فروختم پس اندازمو خیلی مایه گذاشتم براش اونم ب اجبار پدرومادرم از پدرومادر پیرشم سه سال مواظبت کردم  دیگه اونم این حسو نداشته باشه ظلمه همه اینا فقط برای اینکه زمان بگذره بدون هیچ حسی چون پدرومادرم طلاق دوست ندارن

هیچی از عشقی ک بهش داشتم نموند ار بس خودش خانوادش عذابم دادن روزی صد بار میگم غلط کردم کاش بله نمیدا ...

منم عذاب کشیدم تو دستوپاشون تادلت بخاد من پدرشوهرمو حتی پوشکم میکردم هشتا خواهربرادر همشون ی نظرو ی برخورد فقط بخاطر پدرو مادرم گذروندم

مردا همینن چ عاشق باشی چ نباشی فقط عذابن درک ندارن.

وای نمیدونی وقتایی ک دوسش نداری حسی نداری عذاباشون برسه چقدر دیگه خفقان اوره 

من دلم میخاد ی شوهر داشتم عاشقش بودم بهش تکیه میکردم