حالا بحث عشق و عاشقی قبل از ازدواج نیست همیشه، بحث به دل نشستنه، متاسفانه بعضیارو هرکار کنی به دلت نمیشینن اونطور که باید، کاش بهتر بود اوضاعتون، امیدوارم یطوری دلت گرم شه، ولی تعهد رو باید حفظ کنی چون به هر حال بله گفتی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره واقعا دیگه چشممو بستم ولی میدونی دلت میخاد نگاش ک میکنی قند دلت اب بشه چ حس خوبیه
همین که زندگیتون سر جاشه و دوست داره خیلیه بخدا ناشکری نکن، ما که همو دوست داشتیم مثلاا تهش بهم خیانت کرد و رفت، همه چیزم به اون قند اب شدنه نیست واقعا.
همین که زندگیتون سر جاشه و دوست داره خیلیه بخدا ناشکری نکن، ما که همو دوست داشتیم مثلاا تهش بهم خیان ...
اره خداروشکر ولی همه چی زندگی ار خودمم هست ماشین فروختم پس اندازمو خیلی مایه گذاشتم براش اونم ب اجبار پدرومادرم از پدرومادر پیرشم سه سال مواظبت کردم دیگه اونم این حسو نداشته باشه ظلمه همه اینا فقط برای اینکه زمان بگذره بدون هیچ حسی چون پدرومادرم طلاق دوست ندارن