2777
2789
عنوان

بنظرتون کلاسشو برم یا نه

85 بازدید | 16 پست

یه استاد موسیقی دارم که خودش زیاد بلد نیست حالا چندتا از اول خوبی داشته ولی من خیلی تجربم بالاس معلومه میتونم از پسش بربیام ولی میخواد ایراد بگیره فقط بعضی وقتا تعریف میکنه وقتیم خوب بزنم میبینه خوشحالم یا از کارم تعریف کنم یه ایراد میگیره بعد من بهش میگم چندتا درس بدین میتونم میگه نمیشه انگار میترسه من برم بی شاگرد بمونه 

دو جلسه پشت سرهم بهم درس نداد ایراد گرفت حالا خودش زیاد بلد نیستا ایرادایی که میگیره خودش بلد نیست وقتیم ایراد نداشته باشم ایراد میگیره انگار بلد نیست

بعد جلسه قبل گفت این اهنگو اگه زدی بهت جلسه بعد فردا یه جلسه رایگان میذارم فلانو درس میدم شب من تا ۴ صبح ضبط کردم فرستادم اصلا چک نکرد هی منتطر شدم خبر ندادن زنگ زدم گفت میبینم

ولی چیزی نگفت جلسه بعد رفتم سرکلاس به روش اوردم اصلا حرفش یادش نبود که قول داده گفت گوش دادم ولی ایراد داشت گفتم کدوم؟ گفت وسطاش اصلا نمیدونست من چیو فرستادم بعد اصلا نشون نداده که گوش داده وقتی گوش بده باید اون نقطه کنارش حذف شه تو تلگرام ولی بود گفت تازه باید جریمتم کنم الان بقیشو میگم

خب مگه مجبورت کردن باهاش کلاس برداری

داری هزینه میکنی

برو. یه کلاسی ک بهت چیزی اضافه کنه نه ایراد بیخود بگیره 

یا حداقل حست بهش مثبت باشه و حس نکنی میخواد ازت بکنه

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد هی میخواد بقیه بچه ها رو بگه حرفه این ولی هیچی بلد نبودن اونا دیدمشون

بعد بگم یه کاریو میتونم بزنم بریم سراغ بعدی فک میکنه الکی میگم اسکل انگار بیکارمو پولم زیادیه

بعد دیر میاد سرکلاس هی معطلم میکنه و سرکلاس جلوم چیر خورد تعارف نکرد و یه بارم خوراکی دستش بود گفت من برم بیرون اینو بخورم بیام تعارف نکرد

یه بارم رفتم دیدم با یه استاد دیگه و منشیه بودن کسی جز من نبود داشتن شیرینی کوفت میکردن و با خنده و اب و تاب و اون استاده به منشیه گفت خودت درست کردی؟ ولی یه تعارف به من نکردن منم به بهونه زنگ گوشی اومدم بیرون چون ضایع میشدم

بعد منشیش فک کرده کیه استاده هیچی نمیگه اون کاسه داغ تر از اش شده تذکر میده یه بار خوبه ادم باهاش خوب میشه بعد بد میشه‌ هی استاد استاد میکنه انگار چه گوزیه بعد من برم سرکلاس کسی باشه میگه نرو بذار بیاد بیرون و ولی من سرکلاس باشم یه کم طول بکشه در بسته باشه میفرسته تو یکیو اگه خوشتیپ برم اینکارو میکنه بیشتر و بداخلاق میشه بعد یه تایم خودم اضافه کردم گفت چقدر تایم عوض میکنین به اون چه وقتی تایم هست و اضافه میرم پولشو میدم

چندروز پیش یه کتاب گفتن بخرم هرجا گشتم نبود بعد زنگ زدم به منشیه گفتم میخوام سفارش بدم هزینه پستشو میدم برا شمام میخواین بگیرم؟ یجوری شد گفت به استاد میگم خبر میدم بعد پیام داد گفت ما نمیخوایم کتاب! اونا خودشون میفروشن و اینو نداشتن

بعد رفتم سرکلاس به استاده این جریانو گفتم انگار اصلا منشیه بهش نگفته بود نمیدونست! 

بعد هی میخواد بقیه بچه ها رو بگه حرفه این ولی هیچی بلد نبودن اونا دیدمشونبعد بگم یه کاریو میتونم بزن ...

فقط اونجایی که نوشتی گفته برم بخورم😂😂😂😂😂

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

عزیزم استاد زنه یا مرد؟

نرو سرکلاس آداب معاشرت بلد نیستن وقتی خودت بیشتر بلدی نرو پیش این برو پیش یکی که خیلی قوی باشه هم آمادگیت بیشتر میشه هم زودتر یادمیگیری

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

🤣 اسکل زرد

وای یک ساعته دارم میخندممممممم 😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣 عزیزم همیشه بخندی

قربونت برم😂😂😂😂