2777
2789

اونقد بیکار نشدم دنبال جای زخم و بخیه بقیه باشم

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی..من خودم همیشه دردای قلبمو سعی میکنم بندازم رو بدنم ک فقط درد دست و بدنم باشه و از قلبم یاد بره..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من سه سال با یک نفر دوست بودم که از عمد اینکارو میکرد 

الانم ازش خبر ندارم 

اون موقع ازش چند بار خواهش میکردم بزاره کناره ولی نمیتونست میگفت خیلی حس خوبی داره 

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

فکر کنم آقایون زنی با این شرایط و روحیه ضعیف ببینن به فکر سواستفاده ازش میفتن

البته بعضیاشون 

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻