2777
2789

سلام

من همیشه پریود هام منظم بوده. خیلی . طوری که یه ماه اقدام داشتیم دو سه روز عقب افتاد و ماه بعدش که اقدام نداشتیم سر همون روز موعد پریودیم که ۲۹ بود پریود شدم. این ماه سومه که اقدام داشتیم. من باید ۲۹ یا حداکثر ۳۱-۳۵ پریود میشدم که نشدم. روز ۳۵ رفتم آز منفی بود( Beta 2) صبر کردم. امروز روز ۴۲ بود. آزمایش دادم و باز منفی بود (Beta 1) در طول این مدت هم گرفتگی کمر داشتم که میره و میاد. یعنی با راه رفتن و چیز سنگین برداشتن و طولانی نشستن ، گرفتگی پهلوی راست دارم. تخمدان سمت راستمم درد میکنه هر از گاهی. و همچین خستگی و فشار پایین هم دو روز داشتم. خیلی خوندم که بتا بعدا بالا رفته. به نظرتون اینا میتونه علائم باشه؟ چون ما چند روز قبل از موعد پریودی اقدام داشتیم و جلوگیری نداشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خییلی بدنم منظم بود خیلی شک میکنم. و اینکه خیلی خوندم که رفتند ازمایش دادن و چون لقاح دیر بوده منفی شده. ماه دوم هم که اقدام داشتیم ۵ روز عقب افتاد که وحشتناک استرس داشتم و علائمم کاملا پریودی بود . ولی این ماه استرس نداشتم. نمیدونم واقعا .... لازمه برم دکتر ؟

نه عزیزم متاسفانه به نظر منم باردار نیستین فقط چون تو اقدامید پریودتون نامنظم شده، اما اگه تا یه هفته دیگه پری نشدید و میگید بعضیهام با بتای پایین باردار بودن، اون موقع برید دوباره آز بدید، انشالا به زودی خدا یه بچه سالم و صالح بهتون هدیه بده

نه عزیزم متاسفانه به نظر منم باردار نیستین فقط چون تو اقدامید پریودتون نامنظم شده، اما اگه تا یه هفت ...

چی بگم . اخه اونهمه منظم بودن. خیلی بد خورد تو ذوقم. ممنون از دعا و راهنماییتون

چون خییلی بدنم منظم بود خیلی شک میکنم. و اینکه خیلی خوندم که رفتند ازمایش دادن و چون لقاح دیر بوده م ...

سلام برا من همینطور بود حتی دکتر برام آمپول پروژسترون هم تجویز گرد و رفتم تزریق هم کردم باز پریود نشدم تا بعدازچندهفته رفتم سونو گفتم شاید کیست باشه سونو گفت دیواره رحمت ضخیم شده و احتمال داره باردارباشی  بعدش یه هفته رفتم بعلا باردار بودن البته این اتفاق شیرین و پرازاسترس برا سال 81 هستا

سلام برا من همینطور بود حتی دکتر برام آمپول پروژسترون هم تجویز گرد و رفتم تزریق هم کردم باز پریود نش ...

وای جدا ؟ چه جالب . یعنی شما هم تا مدتها ازمایشتون منفی بود؟ من حسم و علائمم و ببخشید حتی ترشحاتم خیلی شبیه بارداریه. نمیدونم به این فکر کنم که باردارم و یهو پریود شم یا به این فکر کنم پریود قراره بشم مدت ها بگذره و نشم. یا حتی نکنه مریضی چیزی باشم. ممنون بازم کلی امیدوارم کردید که آز منفی خیلی طبیعیه.

وای جدا ؟ چه جالب . یعنی شما هم تا مدتها ازمایشتون منفی بود؟ من حسم و علائمم و ببخشید حتی ترشحاتم خی ...

آره دوبار آزماش خون دادم ،سونو هم کردم ولی نشون نداد تا لقاح دیرصورت گرفته بوده

؛ان شاءالله برا شماهم هرچی خیره پیش بیاد

آره دوبار آزماش خون دادم ،سونو هم کردم ولی نشون نداد تا لقاح دیرصورت گرفته بوده ؛ان شاءالله برا شما ...

راستی یعنی تا چند روز بعد از تاخیر نشون ازمایشتون مثبت شد بالاخره؟

چی بگم . اخه اونهمه منظم بودن. خیلی بد خورد تو ذوقم. ممنون از دعا و راهنماییتون

من اینو یه نشونه ی خوب میدونم چون هربار سر بارداریام کاملا منظم بودم یه ماه ده روز عقب می افتاد فکر میکردم باردارم بعد پری میشدم ماه بعدم سر وقت و ماه بعدش باردار بودم...جلو عقب افتادنا حین اقدام طبیعیه توکلت به خدا انشا الله نی نی دار میشی