من همیشه پریود هام منظم بوده. خیلی . طوری که یه ماه اقدام داشتیم دو سه روز عقب افتاد و ماه بعدش که اقدام نداشتیم سر همون روز موعد پریودیم که ۲۹ بود پریود شدم. این ماه سومه که اقدام داشتیم. من باید ۲۹ یا حداکثر ۳۱-۳۵ پریود میشدم که نشدم. روز ۳۵ رفتم آز منفی بود( Beta 2) صبر کردم. امروز روز ۴۲ بود. آزمایش دادم و باز منفی بود (Beta 1) در طول این مدت هم گرفتگی کمر داشتم که میره و میاد. یعنی با راه رفتن و چیز سنگین برداشتن و طولانی نشستن ، گرفتگی پهلوی راست دارم. تخمدان سمت راستمم درد میکنه هر از گاهی. و همچین خستگی و فشار پایین هم دو روز داشتم. خیلی خوندم که بتا بعدا بالا رفته. به نظرتون اینا میتونه علائم باشه؟ چون ما چند روز قبل از موعد پریودی اقدام داشتیم و جلوگیری نداشتیم
چون خییلی بدنم منظم بود خیلی شک میکنم. و اینکه خیلی خوندم که رفتند ازمایش دادن و چون لقاح دیر بوده منفی شده. ماه دوم هم که اقدام داشتیم ۵ روز عقب افتاد که وحشتناک استرس داشتم و علائمم کاملا پریودی بود . ولی این ماه استرس نداشتم. نمیدونم واقعا .... لازمه برم دکتر ؟
نه عزیزم متاسفانه به نظر منم باردار نیستین فقط چون تو اقدامید پریودتون نامنظم شده، اما اگه تا یه هفته دیگه پری نشدید و میگید بعضیهام با بتای پایین باردار بودن، اون موقع برید دوباره آز بدید، انشالا به زودی خدا یه بچه سالم و صالح بهتون هدیه بده
چون خییلی بدنم منظم بود خیلی شک میکنم. و اینکه خیلی خوندم که رفتند ازمایش دادن و چون لقاح دیر بوده م ...
سلام برا من همینطور بود حتی دکتر برام آمپول پروژسترون هم تجویز گرد و رفتم تزریق هم کردم باز پریود نشدم تا بعدازچندهفته رفتم سونو گفتم شاید کیست باشه سونو گفت دیواره رحمت ضخیم شده و احتمال داره باردارباشی بعدش یه هفته رفتم بعلا باردار بودن البته این اتفاق شیرین و پرازاسترس برا سال 81 هستا
سلام برا من همینطور بود حتی دکتر برام آمپول پروژسترون هم تجویز گرد و رفتم تزریق هم کردم باز پریود نش ...
وای جدا ؟ چه جالب . یعنی شما هم تا مدتها ازمایشتون منفی بود؟ من حسم و علائمم و ببخشید حتی ترشحاتم خیلی شبیه بارداریه. نمیدونم به این فکر کنم که باردارم و یهو پریود شم یا به این فکر کنم پریود قراره بشم مدت ها بگذره و نشم. یا حتی نکنه مریضی چیزی باشم. ممنون بازم کلی امیدوارم کردید که آز منفی خیلی طبیعیه.
چی بگم . اخه اونهمه منظم بودن. خیلی بد خورد تو ذوقم. ممنون از دعا و راهنماییتون
من اینو یه نشونه ی خوب میدونم چون هربار سر بارداریام کاملا منظم بودم یه ماه ده روز عقب می افتاد فکر میکردم باردارم بعد پری میشدم ماه بعدم سر وقت و ماه بعدش باردار بودم...جلو عقب افتادنا حین اقدام طبیعیه توکلت به خدا انشا الله نی نی دار میشی