2777
2789

سال اولشه 

زمین شناسی یازدهمش رو شده ۹/۷۵ 

تک ماده هاشو هم قبلاً استفاده کرده 

بعد چون دانشگاه دولتی قبول شده یکسالم از کنکور محروم میشه 

به دبیرش گفته ۲۵ صدم ب من بدید بزارید من برم دانشگاه تورو خدا نکنین اینکارو با من 

میگه من نمره مفت ب کسی نمیدم 

راهی هست ایا؟؟🥲🥲🥲🤌💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چرا شهریور پاس نکرد؟فکر کنم بتونه بره و بعدا پاس کنه

اتفاقا شهریور رفته با نمره سالیانش شده ۹/۷۵ 

نمره رو برگش ۱۳/۷۵ بود

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ورودی بهمن میزد....

الن میتونه بزنه ؟؟؟

سلام هنوز که تازه انتخاب رشته شروع شده ، چطور مشخص شده که پیراپزشکی قبول شده ؟

تا ۱۵شهریور مهلت انتخاب رشته اس 

تازه اونم وسطای مهر انگار گفتن نتایج اینکه چه رشته و دانشگاهی و شهری قبول شدی 

با مدیر شون صحبت نکرده ببینه کمکش کنه یا نه ؟

اگه کارش درست نمیشه خوب آره باید به قول خانوما ، انتخاب رشته واسه ورودی بهمن انجام بده که تا اونموقع مدارکش درست شه

سلام هنوز که تازه انتخاب رشته شروع شده ، چطور مشخص شده که پیراپزشکی قبول شده ؟تا ۱۵شهریور مهلت انتخا ...

نمیدونم من رشتم انسانیه پشت موندم و کنکور ندادم 

ببین الان راهنماییم کن ببینم باید چیکار کنه؟؟

کنکور اولی رو منظورشه .....

الن باید مدارکشو بگیره ببره همون دانشگاه ورودی بهمن بزنه؟؟

تا بهمن چجوری پاس کنه؟؟ دی مگه امتحان بزرگسال نیس؟

نمیدونم من رشتم انسانیه پشت موندم و کنکور ندادم ببین الان راهنماییم کن ببینم باید چیکار کنه؟؟کنکور ا ...

ببین از امروز که ۱۱ شهریور هست تا ۱۵ شهریور مهلت انتخاب رشته سراسری و با سوابق تحصیلی و آزاد همه ایناست برای کسایی که کنکور دادن و اینا 

جواب نتایج هم وسطای مهر میاد 

تا جایی که اطلاع دارم دیگه انگار امسال فقط شهریور می تونستی  امتحان بدی و درساتو پاس کنی ، دی دیگه نیست 

بهش بگو بره سراغ مدیرش شاید تونست کمکش کنه اون مقدار نمره ای که نیازه رو بهش بدم تا قبول شه 

بره آموزش پرورش شاید کمک کردن

یا اگه آشنایی چیزی دارم داخل آموزش و پرورش هست بگه تا براش درستش کنن 

هر چی زودتر بهتر 

اگه مدارکش رو کامل نکنه خصوصا همین درس افتاده ، فردا دانشگاه هم قبول شه ولی ثبت نامش نمی کنن 

ورودی بهمن دقیق نمی‌دونم باید چه کرد رشته هایی بزنه ، فک کنم باید دوره های نوبت دوم یا همون شبانه قدیم رو انتخاب کنه اگه کارش طول بکشه 

از یه مشاور کمک بگیره بهتر می‌تونه راهنماییش کنه من فقط در همین حد می‌دونم 

ببین از امروز که ۱۱ شهریور هست تا ۱۵ شهریور مهلت انتخاب رشته سراسری و با سوابق تحصیلی و آزاد همه این ...

مرسی عزیزم تا همینجاشم خیلی کمک کردی حتما بهش میگم دعا کن بتونه بره 🥺♥️