2777
2789

علوم پزشکی هاشون

امسال اکثر دانشگاه ها زده عدم  تعهد یا زده فاقد خوابگاه در حالی که الکی زدن اکثرا که دردسر نکشن برای کسایی که بهشون نمیرسه

مشاورا گفتن خودتون برید استعلام بگیرید ببینید خوابگاه دارن یا نه  از دانشجو ها یا چیز دانشگاه بپرسید 

گپهاشون رو پیدا نکردم تو تلگرام اگر کسی اطلاع داره لطفا بگه که این شهرها خوابگاه دارن یا کسی رو میشناسن که تو خوابگاه اون شهر باشه

اولی شهر کرمان 

اردبیل

شهر بابل در استان مازندران 

اراک

سنندج

گرگان

مرکز کهگلویه وبویر احمد 

قزوین

تمام شهرهای لرستان مثل خرم اباد و بروجرد و ...

زنجان

اهواز سبستان

اردبیل خوابگاه میده پارسالم گفت نمیدم ولی داد خوابگاه جدید احداث کردن اولویت هم با روزانه و صد البته ...

ممنون 

اره شهر خودمم زده فاقد در حالی که خوابگاه مجهز و بزرگی داره حتی کسایی که خونشون هم همین اطراف بوده خوابگاه داده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.