2777
2789
عنوان

دخترای شاغل بیایید

248 بازدید | 37 پست

شما از حقوقتون واسه خونه هزینه میکنید؟

من هرچی بخوام بگیرم یا بهم سفارش کنن با کارت خودم میگیرم بااینکه مامانم یا بابام کارتشو میده روم نمیشه از اونا خرج کنم یهو میبینم چیزی از حقوقم نمونده هرچند برای خودم هزینه ی زیادی نمیکنم نهایت ماهی5ت ولی بازم پس انداز زیادی ندارم

وضعیت مالی خونوادمم خوبه

امروز ناراحت شدم دیدم انقدر زحمت میکشم تهش هیچی واسم نمیمونه و رومم نمیشه بگیرم از خونوادم

همکارم ۱۰۰هزار خوراکی گرفته بود واسه خونوادش سراون دعوا راه انداخته بود خونه و ماشینم داره ای کاش منم میتونستم مثل اون باشم....

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

تایپم :

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

اره خرج میکنم 

همکارت چقد گربه صفته 

مگه پدر و مادر براش زحمت نکشیدن ک انقد چش سفیده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خرج میکنم همکارت چقد گربه صفته مگه پدر و مادر براش زحمت نکشیدن ک انقد چش سفیده

چقدر؟من تقریبا نصف حقوقم درماه میره واسه بقیه 

دقیقا منم تعجب کردم زنگ زده بود ب مامانش ک کارت ب کارت کن داد میزد ،بعدش گفت الان نمیگرفتم دیگ عمرا میتونستم

باخودم گفتم همینکارارو کرده خونه و ماشین گرفته

چقدر؟من تقریبا نصف حقوقم درماه میره واسه بقیه دقیقا منم تعجب کردم زنگ زده بود ب مامانش ک کارت ب کارت ...

بستگی داره  ی وقتا نیازه ی وقتا اصن لازم نمیشه خریدی داشته باشم 

من ماهی ۱۴ـ۱۳تومن فقط پول ناهار میدم ک مامانم مجبور نشه شب غذای برنجی درسته کنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
میانه رو باش خب تو الان جوونی باید به فکر پیشرفت باشی

میخوام اما نمیتونم خیلی سخته واسم،مثلا دیشب مامانم حالش خوب نبود بابام کارت و داد گفت برو فلان چیز بگیر رفتم بگیرم کارت خودمو دادم اومدم دیدم۳ت شده و باخریدای قبلی نصف ماه نشده کل حقوقم رفت