2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط بوده عزیز

تفسیر این گزارش سونوگرافی ترانس‌واژینال نشون می‌ده که پزشک در حال بررسی وضعیت رحم و تخمدان‌ها برای تشخیص بقایای بارداری بوده. در ادامه، برات به زبان ساده توضیح می‌دم که هر بخش چی می‌گه و چه معنایی داره:

---

🧠 تفسیر کلی گزارش

🔹 رحم:

- اندازه: ۷۸×۴۱ میلی‌متر (با احتساب سرویکس)

- شکل و اکوی میومتریال نرمال → یعنی ساختار عضلانی رحم سالم و طبیعیه.

🔹 آندومتر:

- ضخامت: ۱۵ میلی‌متر → نسبتاً ضخیمه، که می‌تونه نشونه‌ای از باقی‌مانده‌های بارداری باشه.

- ناحیه هتروژن با ابعاد ۱۵×۲۲×۷ میلی‌متر و حجم حدود ۰.۷ سی‌سی دیده شده → این ناحیه غیر یکنواخت ممکنه نشان‌دهنده بقایای بارداری یا هماتوم (لخته خون) در حفره رحم باشه.

- بررسی با کالر داپلر نشون داده که این ناحیه جریان خون مشابه با بافت اطراف داره → این موضوع احتمال وجود بافت فعال (نه فقط خون یا لخته) رو بالا می‌بره.

🔹 تخمدان راست:

- حجم افزایش یافته و فولیکول‌های متعدد در اطراف → نمای PCO (سندرم تخمدان پلی‌کیستیک)، که ممکنه باعث اختلالات هورمونی یا قاعدگی بشه.

🔹 تخمدان چپ:

- اندازه و ظاهر طبیعی

- وجود یک فولیکول غالب به قطر ۱۲ میلی‌متر → نشونه‌ای از فعالیت تخمدانی و احتمال تخمک‌گذاری

🔹 آدنکس‌ها (ناحیه اطراف تخمدان‌ها):

- هیچ کیست solid یا cystic دیده نشده → یعنی خبری از توده‌های مشکوک یا پیچیده نیست.

🔹 لگن:

- مایع آزاد دیده نشده → نشانه‌ای از خونریزی یا التهاب وجود نداره.

---

📌 نتیجه‌گیری احتمالی:

- رحم سالمه، اما وجود ناحیه هتروژن در آندومتر با جریان خون ممکنه نشون‌دهنده بقایای بارداری یا هماتوم باشه.

- این وضعیت معمولاً نیاز به بررسی بیشتر داره، مثل آزمایش بتا HCG یا تصمیم‌گیری برای درمان دارویی یا تخلیه.

- تخمدان راست نمای PCO داره، که ممکنه در باروری یا نظم قاعدگی تأثیر بذاره.

- تخمدان چپ فعال به نظر می‌رسه و نشونه‌ای از تخمک‌گذاری داره.

---

اگر بخوای، می‌تونم برات توضیح بدم که در صورت وجود بقایای بارداری، چه گزینه‌های درمانی وجود داره یا چه آزمایش‌هایی ممکنه پزشک درخواست کنه. دوست داری وارد اون بخش بشیم؟ 🌷

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

سلام دوست عزیز ممنونم از وقتی گذاشتی ممنون میشم

خواهش می کنم. 💚

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc