2777
2789

بچه ها من چند سال پیش تقریبا همین یکی دو سال پیش توی سن ۲۷‌ ۲۸ سالگیم اینا میل جنسی ام خیلی زیاد شده بود خیلی همزمان خیلی حس وابستگی داشتم فقط فکر و خیالم اون بود حاضر بودم بخاطر اون کار خودم کوچیک بکنم هر کاری بکنم  شوهرم بهم بی احترامی بکنه ولی باز برم طرفش و خیلی هم میخواستم واقعا و لذت هم می‌بردم ولی سیر نمیشدم برام کم بود خیلی و همش فقط به میل جنسیم فکر میکردم بنظرتون واقعا چرا اینحوری بودم باور کنید دست خودم اصلا نبود خیلی هم گریه میکردم و حس وابستگی شدیدی به شوهرم داشتم تا می‌رفت بیرون تپش قلب می‌گرفتم و دوست داشتم هروز خونه باشه کنارم باشه تو رو خدا سرزنش نکنیدم تا اینکه دارو خوردم رفتم پیش روان پزشک خوب خوب خوب شدم نرمال شدم و اصلا افکار عجیب غریب و رابطه از سرم پرید ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جوری گفتی سرزنشم نکنید فکر کردم حالا چیکار کردی 😐

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔