2777
2789

وای بچه ها اصلا حواسم نبود این پیکه شد ۱۲۰ تومن منم شماره کارتش گرفتم ۱۲۰ انتقال دادم نگو بانک کارمزد ۲ هزارتومان برمیداره رسیدشم واسش اسمس کرده بودم اومده بود دم خونه ک‌دو هزارتومان کمتر ریختی منم اصلا حواسم به کارمزد نبود گفتم من رسید فرستادم درست ریختم که دو تومن چیه آخه بخوام کمتر بریزم بعد یادم اومد این بانکها پول برمیدارند خلاصه پنج هزارتومان دیگ ریختم ولی اسمس نرفت براش چون پنج تومن نمیره طرفم سنش بالا بود زنگ زدم بهش گفتم پنج هزارتومن ریختم نمی‌دونم حالا باز فکر می‌کنه من نریختم چون اسمسش نرفته حالا بنظرتون حق با کیه یعنی من باید ۱۲۲ هزارتومان میریختم؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

پول کارمزد پای من بود یا اون

چقد بانک‌ها دزد شدنا دو هزارتومان واس جابع جایی برمیدارن😐😐😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمزد از کارتو حساب خودت کم میشه نه پولی که فرستادی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کارمزد از کارتو حساب خودت کم میشه نه پولی که فرستادی

خب پس چرا اسمس نشون داد ۱۱۸ تومن ریخته شده بود واسش در صورتی که چیزی که از من کم شده ۱۲۰ هزرتومنه 

بانک کارمزد رو از مبلغ واریزی برنمبداره، از موجودی حساب خودتون برمیداره

پس چرا اسمس نشون داد ۱۱۸ رفته بود واسش از من ۱۲۰ کم شده بود

کارمزد از حساب کم میشه که نه اون مبلغ

اسمسش نشون داد آخه در صورتی که اسمس واس من اومدع منفی ۱۲۰ برای اون رفته مثبت ۱۱۸

بانک ۱۲۰ تومن رو کامل برمیداره به اضافه هزار تومن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بانک ۱۲۰ تومن رو کامل برمیداره به اضافه هزار تومن

پس چرا اینطوری شده بود خیلی عجیبه اسمسشم دیدم حتی